Stigao je novi promo za treću sezonu serije “Twin Peaks”

 

David Lynch i ekipa iza nove sezone Twin Peaksa nas stvarno vole mučiti, ili se bar tako čini. Showtime je konačno objavio teaser u kojem smo dobili pogled i na likove, a ne samo na njihovo okružje, i da, čak smo dobili i malo dijaloga. Promo će vam otkriti nova/stara lica: Big Eda Hurleyja (Everett McGill), Carla Rodda (Harry Dean Stanton), Sarah Palmer (Grace Zabriskie), Andyja Brennana (Harry Goaz), Tommyja “Hawk” Hilla (Michael Horse) i naravno FBI-ajevog specijalnog agenta Dalea Coopera (Kyle MacLachlan).
Nadamo se da će s ovime završiti trag mrvica, i da će sljedeći promo biti toliko očekivani punokrvni trailer, jer vremena polako ponestaje. Do premijere serije je ostalo tek nešto više od dva tjedna.

Radnja se nastavlja 25 godina nakon istrage ubojstva Laure Palmer, i kreće s FBI-ajevim pronalaskom golemog dosjea s dokumentima o gradiću i samom slučaju, tajnim dokumentima, nalazima obdukcije…

Glumačku postavu nove sezone čine Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Sheryl Lee, Kyle MacLachlan, Everet McGill, Kimmy Robertson, Russ Tamblyn, Ray Wise, Grace Zabriskie, David Duchovny, James Belushi, Michael Cera, Eddie Vedder, Amanda Seyfried, Tom Sizemore, Naomi Watts i Laura Dern.

Treća sezona serije Twin Peaks na Showtime stiže 21. svibnja, a od 22. svibnja bit će dostupna i kod nas na HBO-u i putem HBO GO usluge.

Idući tjedan u naš webshop stižu i nove Funko POP! figurice iz serije, količine su ograničene pa tko prvi njegova djevojka!

05052017_twin_peaks_funko

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics