Stigao je finalni trailer za Deadpool 2

20th Century Fox je objavio finalni trailer za Deadpool 2 redatelja Davida Leitcha (John Wick, Atomic Blonde). Scenarij potpisuju Rhett Reese i Paul Wernick. Novi trailer dostavlja sve ono što od njega i očekujete, akciju, nasilje, trolanje DC-jevog svemira, referencu na Brolinovu ulogu Thanosa u Avengersima… Sve u svemu čini se da imamo novi ljetni superherojski hit.

Za sve one koji nekim čudom nisu upoznati s Deadpoolom, ponovit ćemo da je film temeljen na priči o najneobičnijem Marevlovom antijunaku. Deadpool je priča o životu bivšeg operativca i specijalca koji je postao plaćenik Wade Wilson, a nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu je dao moć ubrzanog zacjeljivanja postaje poznat kao Deadpool. U novom nastavku Deadpool kreće u potragu za novim super junacima kako bi se zajedno borili protiv Cabela.

Deadpool 2 snimao se 75 dana, od lipnja do listopada 2017., u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. Osim na ulicama centra Vancouvera, u bolnici Riverview i trafostanici Port Mann, filmska ekipa snimala je i u studiju Mammoth u Burnabyju. Scene u sjedištu X-Mena snimljene su na sveučilištu Royal Roads University.

Glavne uloge tumače Ryan Reynolds kao Wade Wilson/Deadpool, Zazie Beetz kao Domino, Josh Brolin kao Nathan Summers/Cable, Brianna Hildebrand kao Negasonic Teenage Warhead, Stefan Kapcic kao Piotr Rasputin/Colossus, Morena Baccarin kao Vanessa Carlysle, T.J. Miller kao Weasel, Leslie Uggams kao Blind Al i Karan Soni kao Dopinder.

Deadpool 2, u domaća kina stiže već pretpremijerno 15. svibnja i to u formatima IMAX, 4DX i REALD 3D, a ulaznice u prodaju kreću od 26. travnja.

Deadpool 2

Check Also

Prvi pogled na Space Jam: A New Legacy, game on!

Film sa Zekoslavom mrkvom, LeBronom Jamesom, Mad Maxom, i lista se nastavlja… Da, pričamo o …

Prvi isječak iz distopijskog filma Night Raiders

Prvi isječak iz nezavisnog distopijskog trilera Night Raiders koji je svoju premijeru upravo doživio na …

Web Statistics