Stigao je fantastičan prvi trailer za sf film “Arrival”

 

16082016_arrival_post_1
“Now that’s a proper introduction.”

Prije tjedan dana dobili smo prvi uvid s kratkim teaserom za sf film “ArrivalDenisa Villeneuvea (Sicario, Prisoners), a danas nas je Paramount Pictures obradovao s punokrvnim trailerom, iliti točnije s američkom i internacionalnom verzijom. Šta reći, pa možda ovaj puta neće upropastiti izvrstan predložak, ali traileri nas često znaju prevariti. Ovaj prikazuje taman dovoljno misterija i napetosti da nas je uspio uhvatiti na udicu, a dalje ćemo morati pričekati i vidjeti. Zapravo vrlo smo iznenađeni, ali i zadovoljni što nisamo dobili direktan pogled na vanzemaljce, i bilo bi idealno kada bi se striktno držali priče “Story of Your LifeTeda Chianga po kojem je film i nastao. Scenarij potpisuje Eric Heisserer (A Nightmare on Elm Street, Final Destination 5, The Thing, Hours, Lights Out), pa sami procjeniti da li je to obećavajuće ili ne.

Film se fokusira na Louise Banks, lingvisticu regrutiranu od vlade da ostvari prvi kontakt s vanzemaljskom vrstom koja je stigla na Zemlju. Bez ikakve baze za njihov jezik Banks će morati koristiti svaki dostupni alat da bi dekodirala jezik posjetitelja i da bi ih pokušala podučiti engleskom jeziku. I kao da tako nešto nije dovoljno stresno, situaciju će dodatno zakomplicirati spuštanje nekoliko drugih brodova širom svijeta koje će neki vidjeti kao ozbiljnu prijetnju…

Glavne uloge tumače Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Tzi Ma i Mark O’Brien. Arrival u kina stiže 11. studenog.

Ukoliko ne možete dočekati film, a još uvijek niste pročitali priču po kojoj je i nastao tada nabavite 22. broj časopisa Sirius B koji je dostupan u našem webshopu i u Algoritam MK knjižarama.

16082016_arrival_poster

Check Also

Netflix je naručio 4. sezonu serije Love, Death + Robots!

Netflix je dao zeleno svjetlo za četvrtu sezonu animirane antologijske serije Love Death + Robots. …

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics