Steven Strait se pridružio postavi SF trilera Five Below

Glumca Stevena Straita smo upoznali i zavoljeli gledajući serijal The Expanse, a uskoro ćemo ga imati priliku gledati u visoko-konceptualnom SF trileru Five Below. Redatelj filma je Mike Le Han (Mrs. Peppercorn’s Magical Reading Room, Hellraiser: Origins).

Iako se radnja filma za sada drži u tajnosti, navodno je riječ o novom pristupu na meta-human SF žanr. Scenarij potpisuje Nick Brown. To će biti prvi projekt u franšizi niskobudžetnih visoko konceptualnih znanstvenofantastičnih filmova koje će raditi netom oformljeni Le Hanov RedOne Studios. Producenti su Liam Finn (Two Eyes, Midnight Movie) i Le Han, a produkcija starta s početkom ljeta. Zanimljivo je da se već radi i na nastavku, prije nego što je uopće krenula produkcija prvog filma.

Strait je najpoznatiji po ulozi legendarnog kapetana Roci – Jamesa Holdena u Amazonovoj izvrsnoj SF seriji The Expanse za koju upravo snima posljednju sezonu. Serija je temeljena na jednako popularnom i nagrađivanom književnom serijalu Prostranstvo Jamesa S. A. Coreyja. Prije toga Strait je između ostalog glumio u dramediji City Island redatelja Raymonda De Felitta i Starzovoj kriminalističkoj seriji Magic City.

Mike Le Han je višestruko nagrađivani kreativac s bogatim iskustvom vezanim uz vizualne efekte i VR/AR te preko osamnaest godina iskustva u umjetnosti vizualnog pripovijedanja.

Check Also

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics