Station Eleven: puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju

S manje od dva tjedna do premijere HBO Max je objavio puni trailer i postere za limitiranu seriju Station Eleven (Postaja jedanaest). Riječ je o seriji temeljenoj na istoimenom postapokaliptičnom romanu iz 2014. godine autorice Emily St. John Mandel za koji je 2015. osvojila ženrovsku nagradu Arthur C. Clarke Award. Roman je kod nas objavila nakladnička kuća Znanje.

Iako je prvi teaser za seriju u prvi plan stavio samu pandemiju, ovaj trailer je više fokusiran na likove, odnosno na njihovo ‘putovanje’ i iskustva. Tvorac serije, showrunner, scenarist i izvršni producent je Patrick Somerville (Maniac). Redatelji su Hiro Murai i Jeremy Podeswa koji su također i izvršni producenti zajedno s Scottom Steindorffom, Scottom Delmanom, Dylanom Russellom, Jessicom Rhoades, Nateom Mattesonom i Nickom Cuseom. Ostali redatelji na projektu su Helen Shaver i Lucy Tcherniak.

Postapokaliptična saga koja se proteže na više vremenskih linija, kroz deset epizoda priča priče preživjelih od devastirajuće pandemije dok pokušavaju obnoviti i osmisliti svijet iznova, držeći se najboljeg od onog što su izgubili.

Glavne uloge tumače Mackenzie Davis (Tully), Himesh Patel (Yesterday), Daniel Zovatto (It Follows), David Wilmot (Black Sails), Matilda Lawler (Flora & Ulysses), Philippine Velge, Nabhaan Rizwan (1917), and Lori Petty (Orange Is the New Black), with Gael Garcìa Bernal (Mozart in the Jungle) i Danielle Deadwyler (The Harder They Fall).

Station Eleven na HBO Max stiže 16. prosinca s prve tri epizode.

“Samo preživljavanje nije dovoljno.”

Station Eleven

Station Eleven

Check Also

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics