Star Wars: The Bad Batch, prvi trailer za 2. sezonu serije!

U sklopu eventa Star Wars Celebration dobili smo i prvi teaser trailer za drugu sezonu animirane serije Star Wars: The Bad Batch, a otkriveno je i kada stiže na Disney Plus platformu. Trailer počinje s Cid koja timu govori da mogu kupiti svoju slobodu i pobjeći iz ovog života, na što Hunter odgovara da su već slobodni. Ona inzistira na tome da očito nisu previše obraćali pažnju na ono što se događa oko njih, te da u galaksiji postoje i drugi kojima je potrebna njihova pomoć, posebno s obzirom da Carstvo svakim danom jača. Također trailer otkriva da će zle makinacije cara Palpatina biti ključna stavka druge sezone.

Čini se da se druga sezona odvija nakon blagog vremenskog odmaka, jer se neki likovi u ovom traileru pojavljuju nešto stariji. Također, postoji i razlika u oklopu tima, koji uključuje novi dizajn i boje.

Glasove su glavnim glumcima posudili Dee Bradley Baker, Archie Panjabi, Michelle Ang, Rhea Perlman, Bobby Moynihan, Freddie Prinze Jr., Taran Killiam i Seth Green. Izvršni producenti serije su Dave Filoni (The Mandalorian, Star Wars: The Clone Wars), Athena Portillo (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Brad Rau (Star Wars Rebels, Star Wars Resistance), Jennifer Corbett (Star Wars Resistance, NCIS) i Carrie Beck (The Mandalorian, Star Wars Rebels).

Druga sezona serije Star Wars: The Bad Batch stiže ovu jesen, s ukupno 16 epizoda. Prva sezona je na Disney Plus platformu stigla 04. svibnja 2021. godine.

Check Also

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Furiosa: prvi trailer za prikvel hita Mad Max: Fury Road

O kakav dan! Warner Bros. je u sklopu eventa CCXP u Brazilu objavio prvi teaser …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics