Star Wars Pub Quiz – Veliki Tolk

Nakon što je završila Skywalker saga stiglo je vrijeme za novi Star Wars pub kviz, koji će se održati u fantasy pubu Veliki Tolk, u nedjelju 26. siječnja s početkom u 19:00 sati.

Pitanja će biti vezana za filmova: Episode IV – A New Hope, Episode V – The Empire Strikes Back, Episode VI – Return of the Jedi, Episode I – The Phantom Menace, Episode II – Attack of the Clones, Episode III – Revenge of the Sith, Episode VII – The Force Awakens, Episode VIII – The Last Jedi, Episode IX – The Rise of Skywalker, Rogue One: A Star Wars Story i Solo: A Star Wars Story.

Želite li sudjelovati u kvizu potrebno se prijaviti kao ekipa od barem dva, do maksimalno četiri člana. Sudjelovanje je besplatno, odnosno nema kotizacija. Prijave se šalju putem maila na karlicgordan@gmail.com, najkasnije do ponoći u subotu 25. siječnja 2020. godine. U prijavi treba navesti ime vaše ekipe, imena članova ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Po isteku prijava, timovi će zaprimiti konačne potvrde o sudjelovanju i sve potrebne informacije na mail putem kojeg su se i prijavili.

Za najbolje ekipe osigurane su bogate nagrade. Sponzori nagradnog fonda su: Escape Room Enigmarium Zagreb, Kannan d.o.o., Bazzar.hr, Subway Hrvatska d.o.o., Rockmark, Veliki Tolk, Carta Magica, Axe Throwing Arena i Inverzija webshop.

Na vama je samo da “ponovite” gradivo ako mislite da trebate, prijavite ekipu i dođete na okršaj s drugim fanovima! Neka sila bude s vama!

lokacija >

Star Wars

Check Also

Počeo je Animafest Zagreb 2024.

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb održava se u Zagrebu od 03. do 08. …

FantaSTikon slavi 10 godina postojanja!

Ovog vikenda, od 15. do 17. ožujka, u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics