Star Wars Day: Disney je otkrio video prvog ‘pravog’ svjetlosnog mača!

U sklopu proslave dana Ratova zvijezda 04. svibnja [May the 4th Be With You!], Disney je otkrio prvi video svog impresivnog ‘pravog’ iliti realističnijeg svjetlosnog mača. Samo postojanje svjetlosnog mača otkriveno je još prošlog mjeseca tijekom novinarske konferencije, ali slike ili videozapisi nisu bili dostupni sve do danas kada je objavljen teaser za predstojeće iskustvo u hotelu Star Wars: Galactic Starcruiser u Walt Disney World Resortu.

Još uvijek nije poznato hoće li ovi svjetlosni mačevi biti dostupni i mimo Resorta ili su stvoreni isključivo kao ekskluzivna poslastica za one koji sudjeluju u kako to Disney opisuje “potpuno imerzivno iskustvo dvodnevnog odmora”. U svakom slučaju, na temelju videa se zaključuje da su ovi svjetlosni mačevi jedan od centralnih dijelova doživljaja Galactic Starcruisera, što znači da vjerojatno neće biti dostupni prije 2022. godine, kada isti otvara svoja vrata na Floridi. (Da, znamo, nije baš u susjedstvu.)

Star Wars: Galactic Starcruiser će fanovima ponuditi dvodnevni plan odmora/avanture u kojem se gosti nalaze na putovanju brodom Halycon i proživljavaju vlastitu priču iz Ratova zvijezda.

Proslava 04. svibnja uključuje i novi tematski sadržaj na Disney Plus platformi, uključujući novi animirani kratki film The Force Awakens From Its Nap, u kojem Simpsoni preuzimaju franšizu Ratova zvijezda, kao i premijeru animirane serije Star Wars: The Bad Batch. Ako još niste svakako pogledajte!

Današnji dan počeo se slaviti 2008. na Facebook grupi posvećenoj Lukeu Skywalkeru. No, fraza nije postala popularna sve do 2011. godine, kada se počinje obilježavati kao Dan Ratova zvijezda odnosno Star Wars Day.

Ako se želite počastiti s nekom tematskom sitnicom onda se zaputite u naš webshop jer do 05. svibnja u ponoć traje akcija na sav Star Wars asortiman. Upisivanjem koda MAYTHE4 ostvarujete 10% na sav SW merch (bio on već snižen ili ne), a za SW majice ostvarujete još i ekstra popust od 30% (taj kod zatražite kod nas u inboxu ili na mailu). I to nije sve, jer uz svaku kupnju u tom razdoblju stiže i mali SW poklon.

Neka sila bude s vama!

Check Also

FantaSTikon slavi 10 godina postojanja!

Ovog vikenda, od 15. do 17. ožujka, u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje …

Napustio nas je Davor Šišović, koji je dao velik doprinos znanstvenoj fantastici i njezinoj promociji

U subotu, 14. listopada, zauvijek nas je napustio Davor Šišović – Šiška: novinar, publicist, pisac, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics