Star Wars: Andor, Disney je očito već odobrio 2. sezonu!

Po svemu sudeći Disneyjeva serija Star Wars: Andor, spin-off filma Star Wars Rogue One je dobila drugu sezonu prije nego što smo uopće dobili prvu. Vijest o drugoj sezoni je isplivala na površinu u nedavnom intervjuu kojeg je dao Stellan Skarsgård. Govoreći o svom rasporedu snimanja za ovu godinu, hvaljeni glumac je potvrdio da bi po trenutnim planovima trebao započeti produkciju još nenajavljene druge sezone serije u jesen ove godine nakon što završi rad na nastavku Dine Denisa Villeneuvea.

Na pitanje o potencijalnom datumu izlaska druge sezone serije Skarsgård je izjavio sljedeće: “Ne znam kada će je početi emitirati. Trebat će neko vrijeme ali ne previše, da ne prođe predugo između prve i druge sezone.”

Snimanje prve sezone serije Star Wars: Andor počelo je u Londonu još u studenom 2020. pod kodnim imenom “Pilgrim”. U međuvremenu su uslijedili brojni prekidi radi pandemije koronavirusa, a krajem rujna prošle godine Diego Luna je potvrdio da su završili sa snimanjem. Diego Luna reprizira svoju ulogu iz filma kao Cassian Andor. Genevieve O’Reilly se također vraća kao Mon Mothma, a Skarsgård je također potvrdio da ćemo ponovo gledati i Foresta Whitakera kao Sawa Gerreru. Opet ćemo slušati i Alana Tudyka koji će svoj glas posuditi droidu K-2SO, no na njega ćemo se ipak morati malo strpiti, najvjerojatnije do druge sezone. Uz Skarsgårda ostala nova lica u prvoj sezoni čine Adria Arjona, Kyle Soller, Denise Gough i Robert Emms.

Inicijalno je za showrunnera serije bio postavljen Stephen Schiff, ali je zamijenjen s Tonyjem Gilroyjem prije nego je startala produkcija. Kao i sa serijama The Mandalorian i The Book of Boba Fett, Gilroy ima više funkcija, pa je tako zadužen i za scenarij zajedno s svojim bratom Danom Gilroyjem i Beauom Willimonom. Pilot je zajedno s još dvije epizode režirao Toby Haynes (Black Mirror). Drugi redatelji na projektu su Ben Caron i Susanna White.

Još uvijek nije poznato kada točno stiže prva sezona, iako je prošle godine bila najavljena za ovo ljeto.

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics