Star Trek: Strange New Worlds počinje s produkcijom, poznato je 5 novih glumačkih imena!

Pet novih glumačkih imena se pridružilo posadi broda U.S.S. Entreprise u seriji Star Trek: Strange New Worlds. Babs Olusanmokun (Black Mirror, Dune), Christina Chong (Tom and Jerry, Black Mirror), Celia Rose Gooding (Jagged Little Pill), Jess Bush (Skinford, Les Norton) i Melissa Navia (Dietland, Billions) su postali dijelom regularne posade. Na žalost za sada još nije otkriveno koje će točno uloge tumačiti. Osim novih članova glumačke ekipe poznato je i da se svojim ulogama vraćaju Anson Mount kao kapetan Christopher Pike, Rebecca Romijn kao Number One i Ethan Peck kao Spock.

Star Trek: Strange New Worlds je ujedno i spin-off serije Star Trek: Discovery kao i prikvel TOS-a, koji u fokusu ima pustolovine kapetana Pikea i posade U.S.S. Entreprisea, prije nego što je kapetan Kirk preuzeo ‘kormilo’. Uz to što ekzistira u istoj vremenskoj liniji kao Discovery, Strange New World također dijeli vremensku liniju sa serijama Star Trek: Picard i Star Trek: Lower Decks.

Alex Kurtzman će nadzirati projekt kao što čini sa svim Star Trek projektima za CBS All Access odnosno Paramount+. Premijernu epizodu serije je napisao Akiva Goldsman, prema priči koju potpisuju Kurtzman i Jenny Lumet. Kurtzman, Goldsman i Lumet su i izvršni producenti zajedno s Henryjem Alonsom Myersom, Heather Kadin, Rodom Roddenberryjem i Trevorom Rothom. Goldsman i Myers su ujedno i showrunneri, a Goldsman je također i redatelj prve epizode. Seriju produciraju CBS Studios, Kurtzmanov Secret Hideout i Roddenberry Entertainment.

Star Trek: Strange New Worlds još uvijek nema postavljeni datum premijere. Dok čekamo ostale novosti bacite pogled na produkcijski video serije koji je prigodno napravljen povodom obilježavanja početka produkcije u Torontu.

Star Trek: Strange New Worlds

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics