Star Trek: Strange New Worlds – Pike, Spock i Number One se vraćaju!

Konačno smo dobili i službenu potvrdu onoga o čemu se nagađalo i pisalo već neko vrijeme, serije za koju su se izborili fanovi Star Treka. CBS All Access je dao zeleno svjetlo za spin-off seriju Star Trek: Strange New Worlds. Seriju će predvoditi Anson Mount kao Christopher Pike, te će mu se očekivano pridružiti Ethan Peck i Rebecca Romijn kao Spock i Number One. Riječ je o seriji koja će već spomenuti trio pratiti u njihovim pustolovinama deset godina prije nego je kapetan Kirk preuzeo U.S.S. Enterprise, dok istražuju nove svjetove…

Alex Kurtzman će nadzirati projekt kao što čini sa svim Star Trek projektima za CBS All Access. Premijeru serije je napisao Akiva Goldsman, u suradnji s Kurtzmanom i Jenny Lumet. Kurtzman, Goldsman i Lumet su i izvršni producenti zajedno s Henryjem Alonsom Myersom, Heather Kadin, Rodom Roddenberryjem i Trevorom Rothom. Ko-izvršni producenti su Aaron Baiers, Akela Cooper i Davy Perez.

Na žalost za sada još nije poznato kada možemo očekivati premijeru serije Star Trek: Strange New Worlds, kao što ne znamo ni koliko je epizoda naručeno, jer čini se da to nije ni definirano u ovom trenu. Strange New Worlds će tako postati četvrta nova igrana Star Trek serija, i peta sveukupno kod CBS All Accessa, pridružujući se Discoveryju, Picardu i nadolazećem animiranom serijalu Lower Decks. Naravno ne smijemo zaboraviti spomenuti da se razvija i još jedan spin-off Discoveryja – Section 31 – gdje će glavnu ulogu tumačiti fantastična Michelle Yeoh. Isto tako kod sestrinske kuće Nickelodeona razvija se animirani i za sada nenaslovljeni projekt za mlađu publiku.

“Ova nova serija će biti savršeni dodatak franšizi, donoseći novu perspektivu i seriju avantura u Star Trek.” – Julie McNamara.

Star Trek: Strange New Worlds
Ethan Peck kao Spock, Rebecca Romijn kao Number One i Anson Mount kao kapetan Pike.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics