Star Trek: Strange New Worlds, novi trailer, isječak i poster za 2. sezonu

Paramount Plus objavio je novi trailer, isječak i poster za drugu sezonu serije Star Trek: Strange New Worlds. Trailer je otkrio prvi pogled na prethodno najavljenu crossover epizodu, u kojoj se u svojim igranim verzijama pojavljuju Tawny Newsome kao Beckett Mariner i Jack Quaid kao Brad Boimler, koje sigurno poznajete iz izvrsnog animiranog serijala Star Trek: Lower Decks. Epizodu, koja će dijelom biti i animirana, režirao je Jonathan Frakes. Također, trailer nam je dao i friški pogled na Jamesa T. Kirka u izvedbi Paula Wesleyja, kao i pogled na najjnoviji dodatak glumačkoj postavi Carol Kane, koja tumači Peliu.

“Ethan Peck i ja imamo legendarnu bromancu. Zovemo je Spoimler: Spock i Boimler. Nevjerojatno je, ali cijela ta glumačka ekipa je tako prijateljski nastrojena, gostoljubiva i cool. Bilo je fantastično, a režirao nas je Jonathan Frakes. Dakle, što bi moglo biti bolje?” – izjavio je svojedobno Jack Quaid.

U drugoj sezoni posada broda U.S.S. Enterprise, pod zapovjedništvom kapetana Christophera Pikea, suočava se sa sve opasnijim ulozima, istražuje neistražene teritorije i susreće novi život i civilizacije. Posada će također krenuti na osobna putovanja koja će nastaviti iskušavati njihovu odlučnost i redefinirati njihove sudbine. Suočavajući se s prijateljima i neprijateljima, kako novim tako i poznatim, njihove će se avanture odvijati na iznenađujuće načine koji dosad nisu viđeni ni u jednoj seriji Zvjezdanih staza.

U glavnim ulogama druge sezone i dalje gledamo Ansona Mounta kao kapetana Christophera Pikea, Rebeccu Romijn kao Number One, Ethana Pecka kao znanstvenog časnika Spocka, Jess Bush kao sestru Christine Chapel, Christinu Chong kao La’an Noonien-Singh, Celiu Rose Gooding kao Nyota Uhura, Melissu Navia kao poručnicu Ericu Ortegas i Babsa Olusanmokuna kao dr. M’Bengu.

Drugu sezonu producirali su CBS Studios, Secret Hideout i Roddenberry Entertainment. Showrunneri su Akiva Goldsman i Henry Alonso Myers, dok su izvršni producenti Goldsman, Myers, Alex Kurtzman, Jenny Lumet, Aaron Baiers, Heather Kadin, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry i Trevor Roth.

Star Trek: Strange New Worlds na Paramount Plus premijerno stiže 15. lipnja.

Star Trek: Strange New Worlds

Check Also

The Witcher: Netflix je dao zeleno svjetlo za 5. sezonu

Ne znamo koliko vam je to uzbudljiva vijest, s obzirom da već od četvrte sezone …

Mars Express: otkrijte francuski animirani SF noir

Predstavljamo vam još jedan animirani žanrovski film iz rubrike ‘prošlo nam je ispod radara, ali …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics