Star Trek: Strange New Worlds, novi teaseri!

Nastavljamo u revijalnom tonu, nakon teasera koji su nam pobliže predstavili kadetkinju Nyotu Uhuru i šeficu osiguranja La’an Noonien-Singh dobili smo šest novih promo videa za Star Trek: Strange New Worlds, spin-off serije Star Trek: Discovery kao i prikvel TOS-a. Nedostaje nam još samo grand finale s kapetanom Pikeom (Anson Mount).

Prvi idući promo u fokus stavlja poručnicu Ericu Ortegas (Melissa Navia). Ona je pilotkinja koja vrlo vješto upravlja Enterpriseom kroz razne avanture, uključujući i bijeg iz Tholijanska mreže.

Jedan od novijih teasera otkriva lik inženjera Hemmera (Bruce Horak) koji je Aenar. Slijepi, telepatski ‘rođak’ Andorijanaca. Ovo je prvi put da smo vidjeli pripadnika te podvrste od prikvel serije. Zanimljivo je da glumac koji tumači Hemmera je i sam slijep.

Konačno smo dobili priliku i za detaljniji pogled na doktora M’Bengu (Babs Olusanmokun). Glavni brodski liječnik, i to onaj koji se očito ne boji eksperimentirati. Osim što smo dobili prvi bolji pogled na doktora koji traži uvijek bolji način za pomoći, tu je i nekoliko dobrih kadrova njegovog glavnog obitavališta na brodu – medicinskih prostorija.

Upoznali smo pobliže i medicinsku sestru Christine Chapel (Jess Bush), koju je originalno tumačila Majel Barrett-Roddenberry u TOS-u. Teaser nam daje do znanja da je iznimno sposobna u svojoj struci, što primjećuje i Spock, a očito se dobro snalazi i u borbi. Jasno je da je netom stigla na Enterprise kako bi između ostalog probala otključati tajnu genoma La’an Noonien-Singh.

Jedan od teasera u fokusu ima poručnika Spocka (Ethan Peck), s kojim smo već pristojno upoznati. Teaser nam otkriva pogled na Spocka na Enterpriseu, ali i u njegovom vulkanskom zavičaju gdje se čini da prolazi kroz brojne tradicionalne rituale. Također tu je i bliski susret s vulkankom (Gia Sandhu) koja je vrlo vjerojatno T’Pring, njegova zaručnica.

Zadnji promo daje nam uvid u lik pametne i vrlo sposobne prve časnice Une Chin-Riley aka Number One (Rebecca Romijn). Teaser ukazuje na to da La’an ima problema s prilagodbom svojoj novoj poziciji, dopuštajući Uni da ju mentorira. A dobili smo pogled i na jednu pomalo zabrinjavajuću situaciju gdje se čini da Unino tijelo sjaji iznutra.

Premijernu epizodu serije je napisao Akiva Goldsman, prema priči koju potpisuju Goldsman, Alex Kurtzman i Jenny Lumet. Kurtzman, Goldsman i Lumet su tvorci serije, ali i izvršni producenti zajedno s Henryjem Alonsom Myersom, Heather Kadin, Frankom Siracusom, Johnom Weberom, Rodom Roddenberryjem, Trevorom Rothom i Aaronom Baiersom. Goldsman i Myers su ujedno i showrunneri, a Goldsman je također i redatelj prve epizode. Seriju produciraju CBS Studios, Kurtzmanov Secret Hideout i Roddenberry Entertainment.

Star Trek: Strange Worlds na Paramount Plus premijerno stiže 05. svibnja. Snimanje prve sezone je završeno još u srpnju pršle godine, a serija je već obnovljena za drugu sezonu.

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics