Star Trek: Strange New Worlds, novi teaseri nam predstavljaju Uhuru i La’an Noonien-Singh!

Paramount je objavio nove teasere za Star Trek: Strange New Worlds, spin-off serije Star Trek: Discovery kao i prikvel TOS-a, koji u fokusu ima pustolovine kapetana Pikea i posade U.S.S. Entreprisea prije nego što je kapetan Kirk preuzeo ‘kormilo’. Ovo su kako se čini prvi u nizu teasera koji imaju zadatak pojedinačno predstaviti glavnu posadu.

U fokusu prvog teasera je kadetkinja Nyota Uhura koju tumači Celia Rose Gooding. Kapetan Pike (Anson Mount) dočekuje kadetkinju na brodu uz ležernu večeru u njegovim odajama. Vidimo je i kako se pridružuje misiji van broda, a mlada kadetkinja dobiva i lijep kompliment od poručnika Spocka (Ethan Peck).

U središtu drugog teasera je La’an Noonien-Singh koju glumi Christina Chong. Ona je šefica osiguranja na brodu USS Enterprise, ali se iz prikaznog čini da se predstavlja zapovjedniku Enterprisea – nagovještaj da je ona zapravo novi dodatak posadi. Također smo dobili par uvida u njezine nadolazeće avanture – uključujući i borbu s Brojem jedan (Rebecca Romijn).

Premijernu epizodu serije je napisao Akiva Goldsman, prema priči koju potpisuju Goldsman, Alex Kurtzman i Jenny Lumet. Kurtzman, Goldsman i Lumet su tvorci serije, ali i izvršni producenti zajedno s Henryjem Alonsom Myersom, Heather Kadin, Frankom Siracusom, Johnom Weberom, Rodom Roddenberryjem, Trevorom Rothom i Aaronom Baiersom. Goldsman i Myers su ujedno i showrunneri, a Goldsman je također i redatelj prve epizode. Seriju produciraju CBS Studios, Kurtzmanov Secret Hideout i Roddenberry Entertainment.

Glavne uloge tumače već spomenuti Anson Mount kao kapetan Christopher Pike, Ethan Peck kao Spock, Celia Rose Gooding kao kadetkinja Nyota Uhura, Christina Chong kao La’an Noonien Singh, Rebecca Romijn kao Una Chin-Riley (a.k.a. Number One) te Babs Olusanmokun kao dr. M’Benga, Jess Bush kao sestra Christine Chapel, Melissa Navia kao Erica Ortegas i Bruce Horak kao Hemmer.

Star Trek: Strange Worlds na Paramount Plus premijerno stiže 05. svibnja. Snimanje prve sezone je završeno još u srpnju pršle godine, a serija je već obnovljena za drugu sezonu.

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics