Star Trek: Strange New Worlds nam je predstavio svoje glavne likove!

Na žalost još uvijek nismo dobili trailer za Star Trek: Strange New Worlds, ali virtualna proslavu Dana Zvjezdanih staza ipak je donijela neke značajne novosti. Prvo vidjeli smo kroz najavni video kako će u seriji točno izgledati Anson Mount kao kapetan Christopher Pike, Rebecca Romijn kao Una Chin-Riley aka Number One i Ethan Peck kao Spock. No možda je ipak nešto zanimljivije što je video također otkrio koga će tumačiti i kako će izgledati u svojim ulogama ranije najavljeni Jess Bush, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Melissa Navia, Babs Olusanmokun i Bruce Horak.

Stoga idemo redom. Jess Bush će tumačiti ulogu medicinske sestre Christine Chapel koju je svojedobno glumila Majel Barrett. Celia Rose Gooding će pak utjeloviti legendarni lik kadetkinje Nyote Uhure koju je u originaloj seriji tumačila Nichelle Nichols. Babs Olusanmokun će glumiti doktora M’Bengu koji se kao lik (Booker Bradshaw) pojavio u originalnoj seriji u epizodama “A Private Little War” i “That Which Survives”. Melissa Navia će tumačiti Ericu Ortegas, Bruce Horak je Aenar (iliti albino Andorianac) koji se zove Hemmer, a Christina Chong je La’an Noonien-Singh. I da, ako vam ovo posljednje ime lika ‘zvoni’ u ušima to je zato jer je Khanovo puno ime Khan Noonien Singh. Sve u svemu zanimljivo.

Star Trek: Strange New Worlds je ujedno i spin-off serije Star Trek: Discovery kao i prikvel TOS-a, koji u fokusu ima pustolovine kapetana Pikea i posade U.S.S. Entreprisea prije nego što je kapetan Kirk preuzeo ‘kormilo’.

Premijernu epizodu serije je napisao Akiva Goldsman, prema priči koju potpisuju Goldsman, Kurtzman i Jenny Lumet. Kurtzman, Goldsman i Lumet su i izvršni producenti zajedno s Henryjem Alonsom Myersom, Heather Kadin, Frankom Siracusom, Johnom Weberom, Rodom Roddenberryjem, Trevorom Rothom i Aaronom Baiersom. Goldsman i Myers su ujedno i showrunneri, a Goldsman je također i redatelj prve epizode. Seriju produciraju CBS Studios, Kurtzmanov Secret Hideout i Roddenberry Entertainment.

I još uvijek ne znamo kada će Strange New Worlds stići na Paramount Plus, za sada u najavi stoji samo – uskoro.

Star Trek: Strange New Worlds

Star Trek: Strange New Worlds

Star Trek: Strange New Worlds

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics