Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku bio jedina igrana serija s s budućnošću. U međuvremenu je Strange New Worlds i službeno potvrđen za povratak s trećom sezonom dok čekamo da vidimo što će nam donijeti druga sezona. A danas su stigle i vijesti o novoj igranoj seriji. Paramount Plus je objavio da stiže novo proširenje Star Trek svemira sa serijom Star Trek: Starfleet Academy koja je u razvoju bila više od godinu dana. Tako Star Trek: Starfleet Academy postaje četvrta igrana serija i šesta ukupno koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana.

Službeno priopćenje nam je otkrilo sljedeće. Serija će pratiti pustolovine nove klase kadeta Zvjezdane flote dok stasaju na jednom od najlegendarnijih mjesta u galaksiji. Upoznat ćemo mladu skupinu kadeta koji se okupljaju kako bi slijedili zajednički san nade i optimizma. Pod budnim i zahtjevnim očima svojih instruktora, otkrit će što je potrebno da postanu časnici Zvjezdane flote dok navigiraju prijateljstvima, eksplozivnim rivalstvima, prvim ljubavima, ali i novim neprijateljem koji prijeti Akademiji i samoj Federaciji.

Alex Kurtzman i Noga Landau (Nancy Drew, The Magicians) su izvršni producenti i showrunneri, dok ostale izvršne producente čine Gaia Violo, Aaron Baiers, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa i John Weber. Premijernu epizodu potpisuje Gaia Violo (Absentia). Serija je zajednička produkcija kuća CBS Studios, Secret Hideout i Roddenberry Entertainment. Također, Tawny Newsome je na društvenim mrežama otkrila kako se i ona pridružila scenarističkom timu serije.

Produkcija na seriji će započeti 2024. godine, što znači da je na streaming platformi možemo očekivati najvjerojatnije 2025.

Star Trek: Starfleet Academy

Star Trek: Starfleet Academy

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Arcane: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Za fanove Netflixove serije Arcane danas su stigle gorko-slatke vijesti. Netflix je konačno objavio dugoočekivani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics