Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana službeno je najavljena u ožujku prošle godine. Tada je otkriven sinopsis i kreativna ekipa serije koju čine Kurtzman i Noga Landau (Nancy Drew, The Magicians) kao izvršni producenti i showrunneri, dok su ostali izvršni producenti Gaia Violo, Aaron Baiers, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa i John Weber.

Sada je, u uzbudljivom preokretu, otkriveno da je Holly Hunter (Saving Grace, Mr. Mayor) odabrana za kapetanicu i predstojnicu Akademije u nadolazećoj seriji. “Čini se kao da smo cijeli život proveli gledajući Holly Hunter kao stone-cold genijalku. Imati njezinu izvanrednu autentičnost, neustrašivost, smisao za humor i sveobuhvatnu briljantnost koja predvodi glavnu ulogu u Starfleet Academyju dar je svima nama i trajnom nasljeđu ‘Zvjezdanih staza’.” – izjavili su Kurtzman i Landau.

Kao što je poznato od ranije, radnja će pratiti pustolovine nove klase kadeta Zvjezdane flote dok stasaju na jednom od najlegendarnijih mjesta u galaksiji. Upoznat ćemo mladu skupinu kadeta koji se okupljaju kako bi slijedili zajednički san nade i optimizma. Pod budnim i zahtjevnim očima svojih instruktora, otkrit će što je potrebno da postanu časnici Zvjezdane flote dok navigiraju prijateljstvima, eksplozivnim rivalstvima, prvim ljubavima, ali i novim neprijateljem koji prijeti Akademiji i samoj Federaciji.

Serija se počinje snimati u Torontu kasnije ovog ljeta i imat će najveći granični set do sada izgrađen za seriju Zvjezdanih staza: središnji akademski atrij koji će se protezati na dva kata i uključivati ​​amfiteatar, učionice, blagovaonicu i idilično šetalište obrubljeno stablima.

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

The Ark: trailer za 2. sezonu SYFY-eve serije!

Fanove SYFY-eve serije The Ark razveselit će netom objavljeni puni trailer za drugu sezonu. Mi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics