Nova Star Trek serija s Patrickom Stewartom stiže 2019. godine

Nadolazeća još uvijek nenaslovljena Star Trek serija koja će se odvijati oko kultnog lika Jean-Luc Picarda će premijeru doživjeti već 2019. godine na CBS All Access platformi. David Nevins, novoimenovani kreativni šef CBS korporacije je jučer u sklopu konferencije Global Media and Communications otkrio kako bi serija trebala debitirati kroz godinu dana. “Postoji iznimno veliko iščekivanje za Picardovu novu seriju koja će premijeru imati krajem 2019. godine.” – izjavio je Nevins.

Na žalost i dalje je poznato jako malo detalja vezanih uz seriju. No znamo da je serija smještena u razdoblje nakon posljednjeg Star Trek filma “Nemesis”, s kojim je završilo putovanje kapetana Picarda i ostatka posade USS Enterprisea E. Taj je film ujedno i najdalja točka do koje smo kronološki stigli bar što se tiče malih i velikih ekrana; zadnji trenutak iz 24. stoljeća koji smo vidjeli prije nego što smo se zaputili u prošlost, prvo s “Enterpriseom”, a zatim s “Discoveryjem”. Nadalje ono što znamo je da se serija trenutno razvija i da je Alex Kurtzman zadužen za nadzor i vođenje projekta. Još u listopadu otkriveno je da će produkcija započeti u travnju 2019. godine. Dok smo još ranije, točnije u kolovozu dobili pogled na sami “početak putovanja”, kreativnu ekipu iza projekta Kirsten Beyer (Star Trek: Discovery), Michaela Chabona (Spider-Man 2), Akivu Goldsmana (Star Trek: Discovery), Diandru Pendleton-Thompson (Awakening Love) i Jamesa Duffa (Major Crimes) koji su se na fotografiji okupili oko glavne zvijezde – Patricka Stewarta.

Star Trek, Jean-Luc Picard

Nevins je također potvrdio i da ćemo imati prilike uživati u još novih samostalnih Short Treks epizoda, točnije nova tura nas očekuje u razdoblju između druge sezone Star Trek: Discoveryja i Star Trek serije s Jean-Luc Picardom. S obzirom na vrlo visoku kvalitetu dosadašnjih uradaka jedva čekamo vidjeti nove mini epizode.

Check Also

Three Thousand Years of Longing: prvi trailer za fantasy film Georgea Millera!

MGM je konačno otkrio trailer za epski fantasy film Three Thousand Years of Longing redatelja …

The Umbrella Academy: trailer za 3. sezonu Netflixove serije!

Netflix je objavio službeni trailer za treću sezonu The Umbrella Academy, dramske serije o disfunkcionalnoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics