Star Trek: Section 31 kreće u produkciju kasnije ove godine, ali kao film!

Nakon jako dugo vremena konačno smo dobili novosti vezane uz Star Trek: Section 31. Paramount Plus službeno je najavio da nastavljaju dalje s razvijanjem projekta, ali uz jednu značajnu promjenu. Više nije riječ o seriji, nego o specijalnom filmskom eventu. Podsjećamo, kada je projekt prvi puta najavljen još 2019. godine zamišljen je i predstavljen kao tv serija. No pretpostavljamo da je bolje nešto nego ništa, jer i dalje se veselimo ponovo gledati Michelle Yeoh u ulozi carice Philippe Georgiou. Film producira CBS Studios u suradnji s kućama Secret Hideout i Roddenberry Entertainment. Produkcija počinje kasnije ove godine. Scenarij potpisuje Craig Sweeny (Limitless, Medium), dok je za režiju zadužen Olatunde Osunsanmi (Star Trek: Discovery, The Man Who Fell to Earth). Izvršni producenti su Sweeny, Osunsanmi, Alex Kurtzman, Aaron Baiers, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry, Trevor Roth i Michelle Yeoh.

U Star Trek: Section 31, carica Philippa Georgiou pridružuje se tajnom odjelu Zvjezdane flote sa zadatkom da štiti Ujedinjenu federaciju planeta i suoči se s grijesima svoje prošlosti.

“Više sam nego oduševljena što se vraćam svojoj obitelji iz Zvjezdanih staza i ulozi koju sam tako dugo voljela. Section 31 mi je blizak i drag srcu otkako sam počela glumiti Philippu, pa sve do vremena kada je počelo ovo novo zlatno doba Zvjezdanih staza. Vidjeti da je konačno dočekala svoj trenutak je ostvarenje sna u godini koja mi je pokazala nevjerojatnu moć ne odustajanja od svojih snova. Jedva čekamo podijeliti što vam se sprema, a do tada: živite dugo i berićetno (osim ako carica Georgiou ne odredi drugačije)!” – izjavila je Yeoh.

“Godinama smo se veselili što će se Michelle Yeoh jednog dana vratiti u ‘Zvjezdane staze’. Njena moćna izvedba kapetanice i carice Georgiou bila je ključan trenutak za povratak franšize, a njezino portretiranje lika odjeknulo je među fanovima diljem svijeta na mnogo načina. Ne možemo biti ponosniji što smo još jednom udružili snage s Michelle dok nastavljamo istraživati ​​svemir ‘Zvjezdanih staza’, slaviti njegovu ostavštinu i zacrtavati smjer za budućnost franšize.” – izjavio je David Stapf, predsjednik CBS studija.

Check Also

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Prvi teaser za Netflixov distopijski film The Platform 2

Prvi pogled na Netflixov distopijski film The Platform 2 (Platforma 2) dobili smo još u …

One comment

  1. još jedan junk star trek u nizu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics