Star Trek: Prodigy, upoznajte hologram Kathryn Janeway!

New York Comic Con je donio novosti i za animiranu seriju fokusiranu na mlađu publiku Star Trek: Prodigy. Sretnici koji su se našli na konu su imali prilike i pogledati prvu epizodu serije. Za nas ostale smrtnike najznačajnija vijest je službena potvrda povrataka Roberta Beltrana (nakon što se tjednima o tome šuškalo). Paramount Plus je u sklopu panela objavio nove članove glumačke postave koji će posuditi svoje glasove važnijim ponavljajućim likovima. To su Daveed Diggs kao zapovjednik Tysess koji je Andorijanac, Jameela Jamil kao zastavnica Asencia koja je Tril, Jason Alexander kao doktor Noum koji je Telarit i Robert Beltran kao svima poznati Chakotay (ali ovaj puta kao kapetan Chakotay). Također na panelu je otkriven i prvi isječak iz serije koji nam je dao konkretan pogled na hologram Kathryn Janeway (Kate Mulgrew).

Radnja prati grupu šarolikih mladih vanzemaljaca koji moraju odgonetnuti kako surađivati zajedno dok navigiraju svemirom, u potrazi za boljom budućnošću. Tih šest mladih izopćenika ne znaju ništa o brodu kojeg su preuzeli – prvi puta u povijesti franšize Zvjezdanih staza – ali tijekom zajedničkih pustolovina, svaki od njih će se upoznati sa Zvjezdanom flotom i idealima koje ona predstavlja.

Isječak nas upoznaje s hologramskom verzijom kapetanice Janeway dizajniranom za asisitiranje kod nižih funkcija broda te da vodi mladu posadu dok putuju svemirom. Novi isječak otkriva i prvi kontakt nove posade s hologramom.

Star Trek: Prodigy s premijernom epizodom na Paramount Plus stiže 28. listopada.

Star Trek: Prodigy

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics