Star Trek: Prodigy, upoznajte glumačku ekipu i njihove likove!

Animirana serija Star Trek: Prodigy je najavljena još u travnju 2019. godine, dok je u listopadu prošle godine otkriveno kako se Kate Mulgrew vraća u ulogu kapetanice Kathryn Janeway. Uz to do sada nam je bilo poznato jako malo informacija vezanih uz seriju, pa nas veseli što konačno možemo prenijeti nešto konkretnije o likovima i radnji, kao i par novih fotografija.

Ella Purnell (Army of the Dead) tumači Gwyn, 17-godišnju pripadnicu vrste Vau N ’Akat, nove vrste u Zvjezdanim stazama, koja je odrasla na sumornom rudarskom planetu svog oca – sanjajući o istraživanju zvijezda.

Brett Gray (On My Block) tumači 17-godišnjeg Dala, ljubičastog vanzemaljca čija rasa još nije poznata – koji sebe doživljava kao mavericka i drži se svoje nepokolebljive nade čak i u najtežim trenutcima.

Jason Mantzoukas (The Good Place) tumači tinejdžera Jankoma Poga, Tellarita, vrste koja je dio Zvjezdanih staza još od Originalne serije, čiji pripadnici kasnije preuzimaju istaknutu ulogu tijekom posljednje sezone Zvjezdanih staza: Enterprise.

Angus Imrie (The Crown) tumači Zeroa, pripadnika rase Medusan, energetskih bića koji nose odijela kako bi zaštitili druge od pogleda na njih, što može uzrokovati ludilo. Njihova je vrsta predstavljena 1968. godine u epizodi Is There in Truth No Beauty?, petoj epizodi treće sezone Originalne serije.

Dee Bradley Baker (SpongeBob SquarePants) tumači blistavog Murfa, umiljatog, neuništivog bloba, iznimno dobrog tajminga i nezasitnog apetita za brodskim dijelovima.

Rylee Alazraqui (Summer Camp Island) tumači nezgrapnu Rok-Tahk, neobično bistru osmogodišnju djevojčicu, pripadnicu vrste Brikariana. Iako je pomalo sramežljiva, Rok se ne suzdržava kod iskazivanja njezine ljubavi prema životinjama. Brikariani su vrsta koju je zamislio Peter David za potrebe video igre Star Trek: Starfleet Academy.

Kate Mulgrew (Star Trek: Voyager) će kao što znamo od ranije biti glas i avatar holograma za obuku u hitnim slučajevima, koji će šestero djece podučavati o brodu kojeg su rekvirirali, o Zvjezdanoj floti i etosu Ujedinjene federacije planeta kako serija bude odmicala.

Star Trek: Prodigy je prva serija Zvjezdanih staza namjenjena mlađoj publici. Pratit će grupu šarolikih mladih vanzemaljaca koji moraju odgonetnuti kako surađivati zajedno dok navigiraju svemirom, u potrazi za boljom budućnošću. Tih šest mladih izopćenika ne znaju ništa o brodu kojeg su preuzeli – prvi puta u povijesti franšize Zvjezdanih staza – ali tijekom zajedničkih pustolovina, svaki od njih će se upoznati sa Zvjezdanom flotom i idealima koje ona predstavlja.

Star Trek: Prodigy na Paramount Plus stiže kasnije ove godine, točan datum još uvijek nije poznat. Seriju produciraju Nickelodeon Animation Studio i CBS Studios.

Star Trek: Prodigy

Star Trek: Prodigy

Star Trek: Prodigy

Star Trek: Prodigy

Star Trek: Prodigy

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics