Star Trek: Prodigy, Kate Mulgrew se vraća kao kapetanica Janeway!

Prvi dan New York Comic Cona započeo je bombastično s ekskluzivnom vijesti da se Kate Mulgrew vraća u ulogu kapetanice Kathryn Janeway. Na žalost nije da će opet utjeloviti taj lik, ali uzet ćemo što možemo dobiti. Kate Mulgrew će posuditi svoj glas kapetanici Janeway za potrebe nadolazeće Nickelodeonove animirane serije – Star Trek: Prodigy.

“Uložila sam svaku trunku svoga bića u kapetanicu Janeway i jedva čekam da je obdarim nijansama kojima još nikad prije nisam za Star Trek: Prodigy”, – izjavila je Mulgrew. “Kako je uzbudljivo moći predstaviti tim mladim umovima ideju koja je desetljećima uzdizala svijet. Ponovno biti na kormilu za mene će biti duboko zadovoljavajuće na novi način.”

“Kapetanica Janeway se morala držati drugačijeg standarda od svojih prethodnika. Od nje se očekivalo da utjelovi neljudsku razinu savršenstva kako bi bila prihvaćena kao ‘dovoljno dobra’ od onih koji su sumnjali u nju, ali pokazala im je svima što to znači biti uistinu izvanredan. Ne možemo zamisliti boljeg kapetana koji bi nadahnuo sljedeću generaciju sanjara na Nickelodeonu od nje.” – izjavio je Alex Kurtzman.

Za sada nisu poznati detalji o tome kako će se uloga Janeway uklopiti u priču o Prodigyju. Zapravo ni općenito o čitavoj priči ne znamo puno. No znamo da se radnja odvija oko grupe tinejdžera koji otkrivaju napušteni brod Zvjezdane flote te s njim kreću u avanture dok traže smisao i spas u svemiru. Seriju razvijaju Dan i Kevin Hageman (Scary Stories To Tell in the Dark), a projekt nadzire Ramsey Naito. Najavljeno je i da ćemo tokom narednih par mjeseci saznati još glumačkih imena koji će posuditi svoj glas za potrebe serije.

Star Trek: Prodigy je najavljen još u travnju 2019., a porinuće se očekuje negdje 2021. godine.

Check Also

Prvi trailer za Netflixovu seriju Terminator Zero!

Netflix je konačno objavio prvi teaser trailer za anime seriju Terminator Zero. Serija je najavljena …

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics