Star Trek: Prodigy, Kate Mulgrew se vraća kao kapetanica Janeway!

Prvi dan New York Comic Cona započeo je bombastično s ekskluzivnom vijesti da se Kate Mulgrew vraća u ulogu kapetanice Kathryn Janeway. Na žalost nije da će opet utjeloviti taj lik, ali uzet ćemo što možemo dobiti. Kate Mulgrew će posuditi svoj glas kapetanici Janeway za potrebe nadolazeće Nickelodeonove animirane serije – Star Trek: Prodigy.

“Uložila sam svaku trunku svoga bića u kapetanicu Janeway i jedva čekam da je obdarim nijansama kojima još nikad prije nisam za Star Trek: Prodigy”, – izjavila je Mulgrew. “Kako je uzbudljivo moći predstaviti tim mladim umovima ideju koja je desetljećima uzdizala svijet. Ponovno biti na kormilu za mene će biti duboko zadovoljavajuće na novi način.”

“Kapetanica Janeway se morala držati drugačijeg standarda od svojih prethodnika. Od nje se očekivalo da utjelovi neljudsku razinu savršenstva kako bi bila prihvaćena kao ‘dovoljno dobra’ od onih koji su sumnjali u nju, ali pokazala im je svima što to znači biti uistinu izvanredan. Ne možemo zamisliti boljeg kapetana koji bi nadahnuo sljedeću generaciju sanjara na Nickelodeonu od nje.” – izjavio je Alex Kurtzman.

Za sada nisu poznati detalji o tome kako će se uloga Janeway uklopiti u priču o Prodigyju. Zapravo ni općenito o čitavoj priči ne znamo puno. No znamo da se radnja odvija oko grupe tinejdžera koji otkrivaju napušteni brod Zvjezdane flote te s njim kreću u avanture dok traže smisao i spas u svemiru. Seriju razvijaju Dan i Kevin Hageman (Scary Stories To Tell in the Dark), a projekt nadzire Ramsey Naito. Najavljeno je i da ćemo tokom narednih par mjeseci saznati još glumačkih imena koji će posuditi svoj glas za potrebe serije.

Star Trek: Prodigy je najavljen još u travnju 2019., a porinuće se očekuje negdje 2021. godine.

Check Also

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Sweet Tooth: trailer za 2. sezonu Netflixove distopijske serije

Netflix je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu serije Sweet Tooth, adaptaciju DC-jevog strip …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics