Star Trek: Picard, trailer za 2. sezonu otkriva alternativnu stvarnost!

Kao što smo i očekivali za virtualnu proslavu Dana Zvjezdanih staza izašlo je nekoliko novih najava, ali i novosti vezanih uz omiljenu znanstveno-fantastičnu franšizu. Jedna od novih najava je i ona za drugu sezonu serije Star Trek: Picard koja je popraćena iznenađenjem u vidu obnove serije za treću sezonu! I ne samo da je treća sezona dobila zeleno svjetlo nego je već u produkciji.

Uz Patricka Stewarta u titularnoj ulozi u drugoj sezoni ćemo opet gledati Alison Pill, Isu Briones, Evana Evagoru, Michelle Hurd, Jeri Ryan i Santiaga Cabreru. Opet ćemo imati priliku vidjeti i Brenta Spinera, a priča se o tome i da ćemo vidjeti Whoopi Goldberg kao Guinan. Također ćemo gledati i Johna de Lancieja kao zloglasnog Q-a te Annie Wersching koja će debitirati u ulozi Borg kraljice.

Seriju produciraja CBS Studios u suradnji sa Secret Hideoutom i Roddenberry Entertainmentom. Izvršni producenti druge sezone su Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Terry Matalas, Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Doug Aarniokoski, Dylan Massin, te Aaron Baiers (Secret Hideout) i Kirsten Beyer kao suizvršni producenti. Showrunneri su Akiva Goldsman i Terry Matalas.

U radnju se u drugoj sezoni upliću Q i kraljica Borga, dok bivši kapetan USS Enterprisea i njegova novoformirana posada broda La Sirena putuju natrag u prošlost kako bi popravili budućnost koja je pretvorena u “totalitarna noćnu moru”.

Star Trek: Picard sa svojom drugom sezonom od ukupno 10 epizoda na Paramount Plus i Amazon Prime premijerno stiže u veljači 2022. godine.

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard

Check Also

The Sandman: prvi pogled na Netflixovu adaptaciju!

I konačno nije samo san, jučer je objavljen prvi pogled na Netflixovu seriju The Sandman …

Stranger Things: Netflix je objavio novi misteriozni teaser za 4. sezonu!

Danas je Netflix tijekom svog fanovskog virtualnog eventa Tudum otkrio friški teaser trailer za 4. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics