Star Trek: Picard, trailer za 2. sezonu otkriva alternativnu stvarnost!

Kao što smo i očekivali za virtualnu proslavu Dana Zvjezdanih staza izašlo je nekoliko novih najava, ali i novosti vezanih uz omiljenu znanstveno-fantastičnu franšizu. Jedna od novih najava je i ona za drugu sezonu serije Star Trek: Picard koja je popraćena iznenađenjem u vidu obnove serije za treću sezonu! I ne samo da je treća sezona dobila zeleno svjetlo nego je već u produkciji.

Uz Patricka Stewarta u titularnoj ulozi u drugoj sezoni ćemo opet gledati Alison Pill, Isu Briones, Evana Evagoru, Michelle Hurd, Jeri Ryan i Santiaga Cabreru. Opet ćemo imati priliku vidjeti i Brenta Spinera, a priča se o tome i da ćemo vidjeti Whoopi Goldberg kao Guinan. Također ćemo gledati i Johna de Lancieja kao zloglasnog Q-a te Annie Wersching koja će debitirati u ulozi Borg kraljice.

Seriju produciraja CBS Studios u suradnji sa Secret Hideoutom i Roddenberry Entertainmentom. Izvršni producenti druge sezone su Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Terry Matalas, Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Doug Aarniokoski, Dylan Massin, te Aaron Baiers (Secret Hideout) i Kirsten Beyer kao suizvršni producenti. Showrunneri su Akiva Goldsman i Terry Matalas.

U radnju se u drugoj sezoni upliću Q i kraljica Borga, dok bivši kapetan USS Enterprisea i njegova novoformirana posada broda La Sirena putuju natrag u prošlost kako bi popravili budućnost koja je pretvorena u “totalitarna noćnu moru”.

Star Trek: Picard sa svojom drugom sezonom od ukupno 10 epizoda na Paramount Plus i Amazon Prime premijerno stiže u veljači 2022. godine.

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard

Check Also

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Everything Everywhere All at Once ostvario je čak 11. nominacija za ovogodišnje Oscare!

Nije da je baš iznenađenje, jer je riječ o izvrsnom filmu, ali Everything Everywhere All …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics