Star Trek: Picard – prvi teaser i poster najavljuju da je kraj tek početak

CBS All Access je netom objavio prvi teaser trailer i poster za vrlo iščekivanu seriju Star Trek: Picard s Patrickom Stewartom u glavnoj ulozi, kao legendarnim Jean-Luc Picardom. Prije svega nekoliko dana CBS je otkrio logo i prvu fotografiju iz serije, ali doista nije bilo naznaka da će nas ovako brzo obradovati i prvim teaserom koji iako otkriva jako malo, ipak daje neke jasne naznake…

Serija Star Trek: Picard je smještena dvadeset godina nakon TNG finala, u 2389. godinu. Radnja će biti povezana s uništenjenem Romulusa tijekom Hobus incidenta, i koji je sada službeno Prime kanon. Serija će imati 10 epizoda, a jedan od režisera je Jonathan Frakes. Prve dvije epizode režira Hanelle M. Culpepper (Star Trek: Discovery, Counterpart, Supergirl, The Flash, Gotham), što ju čini prvom ženom koja će lansirati jednu od Trek serija u povijesti franšize. CBS je već prije nekog vremena izrazio želju za nekoliko sezona serijala, što su potvrdili i glavni glumac, Sir Patrick Stewart kao i producentica Heather Kadin.

“Zadali smo si zadatak da to bude više psihološka serija, studija o liku tog čovjeka u njegovim odmaklim godinama. Postoji vrlo malo serija koje omogućavaju starijim osobama da budu glavni protagonist… Što se dešava kada se okolnosti urote da mu ne pruže najsretniji kraj?… Morat će ići kroz drvlje i kamenje da bi se vratio na svijetlo.” – izjavio je Alex Kurtzman i dodao kako će serija biti znatno drugačija od Discoveryja, sporija i kontemplativnija.

Seriju producira CBS Television Studios u suradnji s kućama Secret Hideout i Roddenberry Entertainment. Izvršni producenti su Alex Kurtzman, Michael Chabon, Akiva Goldsman, James Duff, Patrick Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry i Trevor Roth.

Ostale glavne uloge u seriji tumače Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Penny Dreadful), Isa Briones (American Crime Story: Versace), Santiago Cabrera (Heroes), Michelle Hurd (Daredevil) i Evan Evagora (Secret City).

Produkcija na seriji započela je prošli mjesec, a završetek snimanja se očekuje sredinom rujna.

Star Trek: Picard na male ekrane stiže krajem godine, te će se prikazivati na platformi CBS All Access u Americi, na Spaceu i Craveu u Kanadi i na Amazon Primeu u preko 200 ostalih zemalja.

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard
STAR TREK: PICARD. Photo: James Dimmock/CBS ©2019 CBS Interactive, Inc. All Rights Reserved.

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics