Star Trek: Picard: promo fotke iz prve dvije epizode nove sezone!

Do druge sezone serije Star Trek: Picard nas dijeli svega mjesec i nešto dana, pa ne čudi što se marketing budi iz zimskog sna. Stoga smo nakon nedavno objavljenog novog trailera danas dobili i fotografije iz prve dvije epizode. Fotke ne otkrivaju ništa ključno, ali nam daju najbolji pogled do sada na nove kostime koji nose Patrick Stewart i njegova ekipa – zajedno s Johnom de Lancieom, koji se vraća kao Q – u mračnoj vremskoj liniji zvjezdane flote u kojoj su se našli. Još uvijek nije poznat niti jedan naslov epizode druge sezone, niti kako će točno biti strukturirana sezona, ali čini se da će velika avantura putovanja kroz vrijeme u 2024. vjerojatno potrajati do treće epizode.

Druga sezona serije vodi legendarnog Jean-Luca Picarda i njegovu ekipu na hrabro i uzbudljivo novo putovanje: u prošlost. Picard mora angažirati stare i nove prijatelje kako bi se suočili s opasnostima Zemlje 21. stoljeća u očajničkoj utrci s vremenom kako bi spasili budućnost galaksije – i suočiti se s konačnim iskušenjem jednog od svojih najvećih neprijatelja.

Uz Patricka Stewarta u titularnoj ulozi u drugoj sezoni opet gledamo Alison Pill kao dr. Agnes Jurati, Isu Briones kao Soji, Evana Evagoru kao Elnora, Michelle Hurd kao Raffi Musiker, Jeri Ryan kao Sedmu od devet i Santiaga Cabreru kao Cristóbala Riosa. A tu su i Brent Spiner za kojeg još znamo koga točno tumači, Whoopi Goldberg kao Guinan, John de Lancie kao zloglasni Q te Annie Wersching kao Borg kraljica.

Star Trek: Picard sa svojom drugom sezonom od ukupno 10 epizoda na Paramount Plus premijerno stiže 03. ožujka. Treća sezona serije je već u produkciji i očekuje se negdje 2023. godine. Na žalost u međuvremenu je potvrđeno da će treća sezona ujedno biti i posljednja, kako je navodno bio plan od samog početka.

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics