Star Trek: Picard, NYCC trailer za 3. sezonu otkrio je čak 3 zanimljiva antagonista!

Tijekom panela na New York Comic-Conu objavljen je novi trailer za treću i ujedno posljednju sezonu serije Star Trek: Picard. Svakako se pripremite jer ovaj trailer otkriva ne samo tko je glavni zlikovac nadolazeće sezone, nego i ostale vrlo zanimljive antagoniste. Stoga ako ne želite da vam otkrijemo tko su oni onda prestanite dalje čitati i preskočite gledanje trailera.

Nećemo krenuti od glavnog zlikovca, nego od druga dva otkrivena antagonista, jer riječ je o ikoničnim likovima iz TNG-a. Konačno je otkriveno koga će ovaj puta utjeloviti Brent Spiner, i to je ni manje ni više nego Lore, Datin zli brat blizanac, koji je početkom sedme sezone TNG-a bio poražen i deaktiviran. Trailer nam je otkrio da ćemo se ponovo suresti i s profesorom Jamesom Moriartyjem kojeg će kao i ranije tumačiti izvrsni Daniel Davis. Riječ je o neobičnom hologramu izmišljenog lika kojeg je stvorio Sir Arthur Conan Doyle za potrebe serijala o detektivu Sherlocku Holmesu. Što je to specifično za njega u TNG-u sasvim sigurno znate ako ste pratili serijal. Što nas dovodi i do glavnog antagonista kojeg tumači Amanda Plummer (The Fisher King, Pulp Fiction) kao Vadic, misteriozne vanzemaljske kapetanice Shrikea. Ono što je vrlo zanimljivo je da je Amanda Plummer kćer pokojnog Christophera Plummera koji je tumačio klingonskog generala Changa, zlikovca iz filma Star Trek VI: The Undiscovered Country.

U sklopu panela otkriveno je da ćemo u trećoj sezoni gledati i Micu Burton (Critical Role, Vampire: The Masquerade: L.A. by Night) i Ashlei Sharpe Chestnut (Cruel Summer) u ponavljajućim ulogama. One će utjeloviti kćeri Geordija La Forgea. Mica Burton će tumačiti zastavnicu Alandru La Forge, dok će Sharpe Chestnut tumačiti kormilarku broda U.S.S. Titan. Zanimljivo je i to da je Mica Burton kćer LeVara Burtona.

Izvršni producenti i showrunneri serije su Akiva Goldsman i Terry Matalas. Ostali izvršni producenti su Alex Kurtzman, Michael Chabon, Doug Aarniokoski, Dylan Massin, Patrick Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Aaron Baiers i Kirsten Beyer.

Treća sezona Star Trek: Picarda premijerno stiže 16. veljače 2023. godine.

Star Trek: Picard
Amanda Plummer kao Vadic

Check Also

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

6 comments

  1. Sve divno i krasno, shiny and new, somethin’ old and somethin’ blue, ali koliko god Brent Spiner bio ikona ST-a zar je STVARNO nemoguće da njegovi likovi (a bome ih je bilo!) ne mogu ostati dostojanstveno mrtvi? Ili isključeni. Sad si već mislim kako će ovaj uploadani Lore prije odjavne špice oženiti onu romulansku kćerku Tashe Yar… i to će onda biti jedan od krajeva TNG-a. Dok opet ne nestane para i od preživjele posade mosta ne sklepaju nešto novo, taman da se kapetan (ili admiral?) Wesley Crusher može vjenčati s Worfovim sinom Alexanderom… Kum će biti Data/Lore/bilo koji Soong – kloniran/uključen/uskrsnuo/nebitno zapravo iz Mirror universe-a. Bit će da su komunalije u Hollywoodu jako poskupile pa glumci uzimaju “daj šta daš”.

  2. star trek: transgender

  3. Zijev. Naravno da je to “posljednja sezona”, kad je većina glumaca toliko stara da slijedeću moguće neće ni doživjeti. Gdje je nova mlada krv, gdje je slijedeća generacija (hehe), gdje su nasljednici TNG/Voyagera? Nema ih. Praktično su nepostojeći. Grozotu STD nitko neće dirati ni štapom, pa iz mirovine i naftalina opet vade Stewarta i Spinera. Tužno.

    • Zato jer ne znaju ništa normalno napraviti s novom ekipom i onda dobijemo STD poluproizvod (blago rečeno) potpuno bez mašte i zdravog razuma. Zato bi Stewarta, Spinera i ostale gledao 100 puta. Klasika sa stilom. Najjača ekipa ikad. Pogotovo očekujem od 3. sezone klasični Star Trek i da će dobro zaokružiti priču sa dostojnim završetkom (trailer obečava). Ako već 1. i 2. sezona nisu baš bile na razini zadatka, od treće očekujem “All good things.. ” Nadam se. 🙂

      • “Najjača ekipa ikad.” Slažem se. Ali su *stari*, pobogu, a ako nema snažnih mladih likova da nam nešto znače, da ih i klinci zavole, onda nema neke budućnosti 🙁

  4. Sviđa mi se trailer. Konačno su se odlučili zapucati “iz svih oružja”. Očekujem (konačno) pravi, klasični Star Trek u stilu TNG-a. Vidjet ćemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics