Star Trek: Picard, novi trailer za 2. sezonu daje nam prvi pogled na Guinan!

Paramount Plus je netom objavio novi trailer za drugu sezonu serije Star Trek: Picard. Trailer je poseban po tome što smo konačno dobili prvi pogled na Whoopi Goldberg kao Guinan, a tu je i dokaz da ćemo opet gledati i Brenta Spinera, iako i dalje nije jasno točno u kojoj će to ulozi biti. Trailer je popratila i službena fotografija na kojoj se može vidjeti Guinan u jednom od njezinih prepoznatljivih outfita, vrlo sličnom kakvog je nosila u TNG-jevoj epizodi “Imaginary Friend”. Ako je suditi po traileru Picardu će trebati svi prijatelji kako novi tako i stari, jer se on i njegova posada moraju suočiti s novim opasnostima u očajničkoj utrci za spašavanjem budućnosti galaksije.

Druga sezona serije vodi legendarnog Jean-Luca Picarda i njegovu ekipu na hrabro i uzbudljivo novo putovanje: u prošlost. Picard mora angažirati stare i nove prijatelje kako bi se suočili s opasnostima Zemlje 21. stoljeća u očajničkoj utrci s vremenom kako bi spasili budućnost galaksije – i suočiti se s konačnim iskušenjem jednog od svojih najvećih neprijatelja.

Uz Patricka Stewarta u titularnoj ulozi, te već spomenute Whoopi Goldberg i Brenta Spinera, u drugoj sezoni opet gledamo Alison Pill kao dr. Agnes Jurati, Isu Briones kao Soji, Evana Evagoru kao Elnora, Michelle Hurd kao Raffi Musiker, Jeri Ryan kao Sedmu od devet i Santiaga Cabreru kao Cristóbala Riosa. A tu je i John de Lancie kao zloglasni Q te Annie Wersching kao Borg kraljica koji su oboje prisutni u ovom novom traileru.

Seriju produciraja CBS Studios u suradnji sa Secret Hideoutom i Roddenberry Entertainmentom. Izvršni producenti druge sezone su Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Terry Matalas, Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Doug Aarniokoski, Dylan Massin, te Aaron Baiers (Secret Hideout) i Kirsten Beyer kao suizvršni producenti. Showrunneri su Akiva Goldsman i Terry Matalas.

Star Trek: Picard sa svojom drugom sezonom od ukupno 10 epizoda na Paramount Plus premijerno stiže 03. ožujka. Treća sezona serije je već u produkciji, a očekuje se negdje 2023. godine.

Star Trek: Picard

Star Trek: Picard

Check Also

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Furiosa: prvi trailer za prikvel hita Mad Max: Fury Road

O kakav dan! Warner Bros. je u sklopu eventa CCXP u Brazilu objavio prvi teaser …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics