Star Trek: Picard, novi teaser trailer za 2. sezonu otkrio je prvi pogled na Q-a!

Povodom proslave Dana kapetana Picarda objavljen je teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: Picard. Serija je premijerno prikazana početkom prošle godine, ali druga sezona stiže tek 2022. godine, tako da svi koji željno iščekuju što slijedi dalje će morati biti vrlo strpljivi. Ne znamo za vas ali mi spadamo u one koji jedva čekaju povratak serije, jer iako je prva sezona bila daleko od savršene, druga sezona posebno privlači već i samom pojavom legendarnog Q-a kojeg tumači izvrsni John de Lancie.

Prva sezona je završila s prilično dramatičnim promjenama za sve, a posebno za Picarda. Čini se kako će borba s tim biti značajni dio radnje nove sezone. Ono što je možda najviše zanimljivo u ovom teaseru je naglasak koji stavlja na druge likove, poput Sedme od Devet, kod koje su prisutne neke vrlo iznenađujuće promjene. A tu je naravno i prvi pogled na Q-a. Sve te promjene podcrtava i barem donekle objašnjava rečenica naratorice “Time has been broken.”

Uz Patricka Stewarta i Johna de Lancieja u drugoj sezoni nas očekuju Santiago Cabrera (Rios), Michelle Hurd (Raffi), Alison Pill (Jurati), Isa Briones (Soji), Evan Evagora (Elnor), Jeri Ryan (Sedma od Devet), Orla Brady (Laris) i Brent Spiner (najvjerojatnije kao dr. Alton Soong). Također se očekuje i povratak Whoopi Goldberg kao Guinan.

Izvršni producenti druge sezone su Alex Kurtzman, Akiva Goldsman, Terry Matalas, Michael Chabon, Doug Aarniokoski, Dylan Massin, Patrick Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry i Trevor Roth. Akiva Goldsman i Terry Matalas su ujedno i showrunneri.

Paramount Plus je objavio i intrigantan poster za drugu sezonu serije Star Trek: Picard koji sadrži neočekivani (skoro pa iz našeg vremena) pogled na obzor Los Angelesa, s autocestama koje tvore ikonsku insigniju.

Star Trek: Picard

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics