Star Trek: Picard, naslovi i fotke iz novih epizoda!

CBS nastavlja s objavom novih informacija, kao i novih fotografija između pojednih epizoda serije Star Trek: Picard. Nije da ćemo se žaliti, mi želimo što više novosti i ne možemo dočekati drugu epizodu koja nosi naslov Maps and Legends.

Maps and Legends, je epizoda u kojoj Picard započinje istraživanje misterija same Dahj, kao i što njezino postojanje znači za Federaciju. Bez potpore Zvjezdane flote, Picard će se za pomoć oko toga morati osloniti na pomoć od drugih, poput dr. Agnes Jurati (Alison Pill), ali i nekadašnje kolegice Raffi Musiker (Michelle Hurd) od koje se s vremenom udaljio. U međuvremenu skriveni neprijatelji su također zainteresirani za tijek Picardove istrage…

Treća epizoda nosi naslov The End is the Beginning, u kojoj potpuno nesvjesna svoje prave prirode Soji nastavlja svoj posao, te privlači pozornost izvršnog direktora istraživačkog projekta Borgove kocke. Nakon ponavljanja prošlih događaja s Raffi, Picard traži ostale koji su mu se voljni pridružiti u njegovoj potrazi za Bruceom Maddoxom, uključujući pilota i nekadašnjeg časnika Zvjezdane flote Cristóbala Riosa (Santiago Cabrera).

Za četvrtu i petu epizodu još nisu poznati opisi radnje, ali zato su otkriveni naslovi koji su redom: Absolute Candor i Stardust City Rag. No nešto malo više konteksta će vam ponuditi nove fotografije, ali i promo fotke likova koje između ostalog sadrže i konkretnije informacije o samim likovima.

Check Also

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics