Star Trek serija s Patrickom Stewartom je dobila naziv i logo – Star Trek: Picard

Star Trek: Picard je službeni naziv nadolazeće Star Trek serije s Patrickom Stewartom u glavnoj ulozi, kao legendarnim Jean-Luc Picardom. Nije da nas je naslov serije nešto posebno iznenadio, ali lijepo je što ju možemo prestati zvati nenaslovljenom serijom o Jean-Luc Picardu. Uz naslov, CBS je otkrio i logo serije, a pojavila se i prva fotografija koju potražite podno teksta.

Serija Star Trek: Picard je smještena dvadeset godina nakon TNG finala, u 2389. godinu. Radnja će biti povezana s uništenjenem Romulusa tijekom Hobus incidenta, i koji je sada službeno Prime kanon. Serija će imati 10 epizoda, a jedan od režisera je Jonathan Frakes. Prve dvije epizode režira Hanelle M. Culpepper (Star Trek: Discovery, Counterpart, Supergirl, The Flash, Gotham), što ju čini prvom ženom koja će lansirati jednu od Trek serija u povijesti franšize. CBS je već prije nekog vremena izrazio želju za nekoliko sezona serijala, što su potvrdili i glavni glumac, Sir Patrick Stewart kao i producentica Heather Kadin.

“Zadali smo si zadatak da to bude više psihološka serija, studija o liku tog čovjeka u njegovim odmaklim godinama. Postoji vrlo malo serija koje omogućavaju starijim osobama da budu glavni protagonist… Što se dešava kada se okolnosti urote da mu ne pruže najsretniji kraj?… Morat će ići kroz drvlje i kamenje da bi se vratio na svijetlo.” – izjavio je Alex Kurtzman i dodao kako će serija biti znatno drugačija od Discoveryja, sporija i kontemplativnija.

Seriju producira CBS Television Studios u suradnji s kućama Secret Hideout i Roddenberry Entertainment. Izvršni producenti su Alex Kurtzman, Michael Chabon, Akiva Goldsman, James Duff, Patrick Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry i Trevor Roth.

Uz Patricka Stewarta u seriji će glumiti Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Penny Dreadful), Isa Briones (American Crime Story: Versace), Santiago Cabrera (Heroes), Michelle Hurd (Daredevil) i Evan Evagora (Secret City).

Produkcija na seriji započela je prošli mjesec, a završetek snimanja se očekuje sredinom rujna.

Star Trek: Picard na male ekrane stiže krajem godine, te će se prikazivati na platformi CBS All Access u Americi, na Spaceu i Craveu u Kanadi i na Amazon Primeu u preko 200 ostalih zemalja.

Star Trek: Picard
Patrick Stewart kao Jean-Luc Picard u seriji Star Trek: Picard (Kate Author/Twitter).

Check Also

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Finalni trailer za Super Mario Bros. Film

Danas je objavljen finalni trailer za The Super Mario Bros. Movie odnosno Super Mario Bros. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics