Star Trek: Picard je vrlo svjež, prema ocjeni na Rotten Tomatoes!

Na našu recenziju serije Star Trek: Picard ćete se još malo morati strpiti, no sigurni smo da to neće biti problem. Do tada izdvajamo par zanimljivosti vezanih uz premijeru, ali i ono što nas tek čeka. Prvo, unatoč tome što je iznenađujući broj fanova Treka prilično težak na riječima oko gotovo svake nove iteracije (čitaj treba im vremena da ju prihvate), serija je na stranici Rotten Tomatoes trenutno ocijenjena s 94% na 49 recenzija od kritičara, i s 83% na 487 mišljenja od gledatelja. Nadalje, zanimljiv je i podatak kako je u Kanadi više od 1.1 milijuna gledatelja popratilo premijeru uživo, što je najveća gledanost u povijesti CTV Sci-Fi Channela. Nije loše, zar ne. Ne, nećemo se sad raspravljati kakva je točno premijerna epizoda ustvari bila, to ostavljamo za Vedranov detaljni osvrt, s obzirom da ćemo pokrivati svaku epizodu posebno. No brojke su impresivne.

Iduća epizoda nosi naslov Maps and Legends, u kojoj Picard započinje istraživanje misterija same Dahj, kao i što njezino postojanje znači za Federaciju. Bez potpore Zvjezdane flote, Picard će se za pomoć oko toga morati osloniti na pomoć od drugih, poput dr. Agnes Jurati (Alison Pill), ali i nekadašnje kolegice Raffi Musiker (Michelle Hurd) od koje se s vremenom udaljio. U međuvremenu skriveni neprijatelji su također zainteresirani za tijek Picardove istrage… Epizodu su napisali Michael Chabon i Akiva Goldsman, a redateljica je Hanelle M. Culpepper.

Želite li vidjeti što vas čeka dalje bacite pogled na novi video koje možete pronaći na ovom linku. Ukoliko još niste pogledali Ready Room s Wilom Wheatonom onda prvu epizodu potražite ovdje.

Patrick Stewart kao Picard.
Alison Pill kao Jurati; Santiago Cabrera kao Rios; Patrick Stewart kao Picard; Michelle Hurd kao Raffi Musiker.
Jeri Ryan kao Sedma od Devet.

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics