Star Trek: Discovery – zaputite se u daleku budućnost uz friški trailer za 3. sezonu!

U ovim teškim vremenima, ono što nam očajnički treba je dašak optimizma. Već pola stoljeća, Star Trek svojim fanovima pruža upravo to, dajući nam uvid i nadu u bolju budućnost. Upravo je nedostatak tog optimizma, izazvao animozitet dijela fanova prema Star Trek: Discoveryju. No sudeći po friško objavljenom traileru za treću sezonu ove popularne serije, optimizam će se vratiti u „Discovery“. Trailer koji je objavljen kao dio proslave Star Trek dana, i to putem videolinka s glavnom glumicom Sonequom Martin-Green.

Trailer nam daje prvi pravi uvid u daleku budućnost, najdalju vremensku točku ikad viđenu u franšizi. Dolazak u 30. stoljeće razdvojiti će Michael Burnham i ostatak posade Discoveryja, te ih suočiti s neočekivanom situacijom, gdje je Ujedinjena federacija planeta, u izuzetno teškoj situaciji, sa samo šačicom planeta preostalom u ovoj nekad snažnoj organizaciji. A ovakvu katastrofu izazvao je događaj zvan „The Burn“. Novi trailer je također dao više informacija vezanih za pridošlicu u ekipi, Clevelanda „Book“ Bookera (David Ayala), koji će se pridružiti Burnham u njenoj misiji da otkrije što se zapravo dogodilo. Također, imali smo priliku nakratko vidjeti nedavno najavljene likove Adiru (Blu del Barrio), i Gray (Ian Alexander), oboje pripadnike Trill vrste. Ovi likovi ujedno su i prvi nebinarni i trans likovi viđeni u franšizi, dodatno naglašavajući misiju promicanja raznolikosti i tolerancije po kojoj je Star Trek poznat. Potvrđeno je da su na brodu ostali i likovi viđeni u prošloj sezoni, cinična injženjerka Jet Reno (Tig Notaro) i časnica Nhan (Rachel Ancheril). Naravno tu je i glavna postava, koja će uz vodstvo privremenog kapetana Sarua (Doug Jones) pokušati pronaći način da se prilagode ovoj neobičnoj situaciji. I zamalo sam zaboravio. Iako nije prikazan u traileru, posadi Discoveryja pridružit će se i mačak – ni više ni manje nego Maine Coon aka Grudge!

Tematika novog i neočekivanog svijeta daleke budućnosti popraćena je i promjenom loga, koji je dodatno stiliziran. A objavljen je i novi službeni poster.

Treća sezona Star Trek: Discoveryja stiže tjedan dana nakon što završi emitiranje animirane humoristične serije za odrasle Lower Decks. Prvu epizodu moći ćete pogledati 18. listopada na Netflixu.

Star Trek: Discovery

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics