Star Trek: Discovery, otkriven je prvi promo art za 3. sezonu

Za sada se čini da će ovo biti jako dobra godina za Star Trek. Trenutno pratimo Star Trek: Picard, s novom hrabrom pustolovinom, i ako smijemo samo reći da nam je peta epizoda bila odlična, nemalom zaslugom Jeri Ryan, ali naravno detaljnu analizu ostavljamo za rubriku Captain’s log. Na horizonutu se očitavaju obrisi Star Trek: Lower Decks, druge animirana serije franšize, koja će se baviti zabavnim svakidašnjim dogodovštinama nisko rangiranih časnika na ne previše relevantnom brodu Zvjezdane flote. No do tih duhovitih dogodovština ćemo se morati strpiti do jeseni. Šef franšize Alex Kurtzman nas je početkom godine obradovao i viješću kako nam stižu još dvije igrane serije koje još nisu službeno najavljene. I da, zato i dalje držimo prekrižene prste za spin-off serijal s Pikeom, iako se čini sve izglednijim da će nam se ta želja ostvariti.

Star Trek: Discovery kuje novu budućnost sa svojom trećom sezonom, za koju su netom procurili promo materijali, odnosno Key Art. Promo prikazuje ključne likove: Sonequu Martin-Green kao Michael Burnham, Douga Jonesa kao Sarua, Wilson Cruza kao Hugha Culbera, Mary Wiseman kao Sylviju Tilly, Anthonyja Rappa kao Paula Stametsa, Davida Ajalaa kao Clevelanda “Booka” Bookera i Michelle Yeoh kao Philippu Georgiou.

Informacija o novoj sezoni nema puno stoga je svaki info dobrodošao. Poznato je kako se Michelle Paradise pridružila timu Discoveryja kao jedan od showrunnera, te je još na prošlogodišnjem New York Comic-Conu obznanila kako možemo očekivati nešto drugačiji koncept serijala. Treća sezona će se sastojati od nekoliko serijaliziranih arcova, ali i samostalnih epizoda. Također je potvrdila da će se radnja odvijati 930 godina u budućnosti, i dala do znanja da su svijesni kako publika radi toga ima velika očekivanja, ali da mjesta panici nema jer će setting daleke budućnosti ostat vjeran idealima Treka. Navodno svaka epizoda ima osjećaj mini filma. Posebno je istaknuto da će treća sezona biti vrlo prigodna i za pridošlice, jer iako će se kanon poštivati, nema potrebe biti velikim znalcem da bi se moglo nesmetano uživati u onome što dolazi. Možete samo zakoračiti u seriju, bez da znate što je bilo prije. Sve što trebate ćete otkriti zajedno s glumačkom ekipom po prvi puta.

Treća sezona serije Star Trek: Discovery se očekuje negdje sredinom 2020. godine, ali datum kao što možete vidjeti i prema prvim promo materijalima još nije otkriven.

Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery

Check Also

We Have a Ghost: prvi trailer za Netflixovu obiteljsku nadnaravnu avanturu!

Netflix je objavio prvi trailer i poster za film We Have a Ghost, koji se …

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics