Star Trek: Discovery ćemo gledati i u trećoj sezoni

Da, dobro ste pročitali. U vijesti koja neće iznenaditi mnoge, najnovija iteracija kultne SF franšize dobila je zeleno svjetlo za novu sezonu. Također je najavljeno kako Michelle Paradise (The Originals, Heart of Dixie) postaje novi showrunner serijala. Paradise nije novo ime u kreativnom timu, budući da je scenarist za još tri neprikazane epizode druge sezone (9, 13, i 14), kao i suizvršna producentica. Ovo će bit naš prvi uvid u ono što bi mogli očekivati od nje na višoj poziciji.

“Michelle nam se pridružila tijekom polovice druge sezone i naprosto nas je zapanjila s brutalnim pozavanjem Treka. Njezino shvaćanje likova i detalja priče, njezin fokus i pogon su već postali glavne stvari za osiguranje ostavštine Treka, kao i njezina svježa perspektiva koja nas uvijek tjera prema naprijed. Vrlo sam ponosan što mogu objaviti kako Michelle i ja zajedno ‘pogonimo’ Star Trek: Discovery.” – izjavio je Alex Kurtzman.

Kako Entertainment Weekly prenosi, produkcija započinje već u srpnju ove godine, iako su scenaristi već započeli sa stvaranjem novih priča, kao što se može vidjeti na službenom twitteru. Nove avanture USS Discoveryja i njegove posade pratiti ćemo u 2020.

Ovo se uklapa u strategiju CBS All Accessa, da Star Trek bude konstantno na malim ekranima. Tako nas krajem godine očekuje još neimenovani serijal sa Sir Patrickom Stewartom u glavnoj ulozi. Prva sezona serije imat će 10 epizoda i u produkciju kreće sredinom travnja, dok je premijera planirana za kraj 2019. godine. Prisjetimo se, šef franšize, Alex Kurtzmann, najavio je i spin-off o Sekciji 31 s Michelle Yeoh u glavnoj ulozi, koji bi se trebao emitirati tek nakon što Discovery završi svoje putovanje. Čekaju nas i dva animirana serijala – humoristični „Lower Decks“ koji potpisuje Mike McMahan (Rick&Morty), ali i još neimenovani serijal za mlađu publiku, koji će emitirati Nickolodeon. Tu su i dvije, također animirane Short Trek epizode, koje ćemo gledati nakon finala druge sezone „Discoveryja“.

A iduća epizoda druge sezone ove uspješne serije, „Lights and Shadows“ u kojoj se Michael Burnham vraća na Vulkan, čeka nas već sutra na Netflixu.

Star Trek: Discovery

Check Also

Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, …

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

Web Statistics