Squid Game: trailer za seriju otkriva kravavu cijenu za sudjelovanje u igri!

U maniri serija Black Mirror i Battle Royale stiže nam Netflixova južnokorejska serija Squid Game, koja stavlja smrtonosni twist na tradicionalne korejske igre s dječjeg igrališta. Tvorac serije, redatelj i scenarist je Hwang Dong-Hyuk (The Fortress, Silenced).

Stotine očajnih ljudi koji jedva preživljavaju otplaćujući svoje dugove prihvaćaju misteriozan poziv da se natječu u dječjim igrama. Pobjednike očekuje iznimno primamljiva nagrada, ali ulozi nisu beznačajni kako se na prvu činilo, a i prekasno je da bi se sudionici povukli bez posljednica. Stoga ostaju glavna pitanja, tko će biti pobjednik, što će se sve žrtvovati za pobjedu i koja je zapravo svrha igre? Kričave boje te pitanja moralne i etičke prirode samo su mali dio onoga što se može vidjeti u ovoj najavi.

Glavne uloge tumače Lee Jung-Jae (Deliver Us From Evil), Park Hae-Soo (Memories Of The Alhambra, Money Heist), Wi Ha-Jun (Romance Is A Bonus Book), Jung Ho-Yeon, Heo Sung-Tae (Racket Boys) i Kim Joo-Ryoung (When My Love Blossoms).

Squid Game na Netflix stiže već 17. rujna.

Check Also

Cowboy Bebop: prvi poster za Netflixovu adaptaciju!

Netflix je objavio prvi službeni poster za Cowboy Bebop, igranu adaptaciju legendarnog anime serijala iz …

Dune: ekskluzivni internacionalni trailer otkriva nove kadrove!

Hype raste s internacionalnim trailerom za film Dune (Dina) koji ističe bitku za Arrakis! Kuća …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics