Spremite se na još više time-travel ludila uz novi trailer za „12 Majmuna“

 

U moru najava s New York Comic Cona, gotovo nezapaženo, isplivao je teaser trailer za treću sezonu serije „12 Majmuna“. Kratki video ne otkriva previše, osim da će se radnja odvijati u dalekoj budućnosti, u 2163. godini, te se tako izravno nadovezati na turbulentan kraj prošle sezone. Atmosfera je i dalje mračna i jeziva, kao što i očekujemo od serije distopijske tematike. No iako ne znamo detalje, ono što možemo očekivati su nove vremenske linije, misteriji i genijalni plot-twistovi.

Treća sezona nastavit će pratiti avanture Jamesa Colea, čovjeka iz bliske budućnosti, koji je iz 2043. poslan nazad kroz vrijeme da zaustavi moćnu i misterioznu organizaciju znanu kao 12 Majmuna u njihovom planu da puste smrtonosni virus i unište svijet. Zajedno s doktoricom Cassandrom Railly iz našeg vremena, i uz pomoć saveznika, prošlih, sadašnjih i budućih, Cole mora razotkriti zavjeru koja seže duboko u povijest. Na putu da zaustave 12 Majmuna, Cole, dr. Railly i njihovi saveznici otkrit će da ulozi nisu samo spas čovječanstva nego i samog vremena. A treća će sezona, sudeći po najavama showrunnera, dodatno povisiti uloge, u vidu nove opasnosti, s posljedicama i za heroje i na zlikovce. Glumačku ekipu čine Aaron Stanford (James Cole), Amanda Schull (Dr. Cassandra Railly), Kirk Acevedo (Ramse), Emily Hampshire (Jennifer), Barbara Sukowa (Dr. Katarina Jones) i Todd Stashwick (Deacon).

Tvorci serije su Terry Matalas i Travis Fickett (Nikita), a ideja za seriju temeljena je na istoimenom kultnom filmu iz 1995. godine. Datum premijere treće sezone još nije poznat, ali povratak Colea i družine na Syfy sasvim sigurno očekujemo tokom iduće godine. Tako da vremena za binge-watch prve dvije sezone ima.

„The Witness is safe, but are you?“

11102016_12_majmuna_s3_poster

Check Also

Kingov Talisman će konačno doživjeti tv adaptaciju!

Čini se da će Talisman konačno dobiti svoju televizijsku adaptaciju. Riječ je o mračnom, avanturističkom …

The Adam Project: friške fotke iz Netflixovog SF filma!

Završilo je snimanje na Netflixovom SF filmu The Adam Project, a povodom obilježavanja te prilike …

Web Statistics