Stigao je Super Bowl spot za Castle Rock, Kingovu kriptičnu i jezivu novu seriju

Nadolazeća serija Castle Rock je i do sada bila jedna od najičekivanijih, i gotovo se nalazi na svim listama za gledanje, pa ako nije bila na vašoj vrijeme za revidiranje jer Hulu sasvim sigurno igra na veliko, što potvrđuje i ulaganje u prestižno prikazivanje spota na Super Bowlu. Dobra stvar je i ta da ne morate čekati nedjelju da bi uživali u novom spotu/teaseru za Castle Rock, nego ga možete pogledati odmah podno teksta. Kada ga pogledate nemojte stati na tome, nego u drugom gledanju probajte pronaći sve reference na Kingova djela, a ima ih čisto pristojna količina za tako kratak video.

Za one neupućene ponovit ćemo da je Castle Rock psihološka horor serija koja se temelji na pričama, novelama i romanima Stephena Kinga, gdje se povezuju likovi i teme iz izmišljenog titularnog grada. Prvi puta se s njim susrećemo 1979. u romanu “The Dead Zone“, tamo su smještene radnje “Cujo”, “The Body”, “Uncle Otto’s Truck”, “Mrs. Todd’s Shortcut”, “The Dark Half”, “The Sun Dog” i “Needful Things”, dok se na njega refrira ili samo u prolazu spominje u mnogim Kingovim djelima poput “Stand by Me”. Također se u istoj geografskoj regiji nalazi i gradić Derry gdje je kanalizacija dom jednog od najstrašnijih klaunova – Pennywisea (It).

Sam Shaw i Dustin Thomason potpisuju scenarij za seriju, te imaju i funkciju izvršnih producenata zajedno s J.J. Abramsom, Benom Stephensonom i Liz Glotzer. Glavne uloge tumače André Holland (Moonlight), Melanie Lynskey (Togetherness), Bill Skarsgård (IT), Jane Levy (Suburgatory) i Sissy Spacek (Carrie).

Castle Rock na Hulu stiže negdje u ljeto, točan datum još nije poznat.

Castle Rock

Check Also

The Expanse je dobio obnovu za šestu i ujedno posljednju sezonu!

Nakon što je serija The Expanse 2018. bila otkazana na Syfy-ju zaživjela je na Amazonu …

Predator: stiže nam novi film franšize!

Bilo vam krivo ili pravo Predator se ponovo vraća loviti na velikim platnima! 20th Century …

Web Statistics