Spirited: Ryan Reynolds i Will Ferrell u prvom traileru za komični mjuzikl o Scroogeu!

Apple je otkrio prvi teaser trailer za Spirited, jedan od dva nova filma o Scroogeu koji su u planu za nadolazeće blagdane. Spirited doduše nije ona verzija adaptacije Dickensove Božićne priče koju smo već imali prilike pogledati toliko puta. Za početak ovaj put riječ je o mjuziklu, i još k tome humorističnom, a povrh svega ova nova moderna priča ima i neobičan twist. Redatelj filma je Sean Anders (Daddy’s Home 1 & 2,), a scenarij potpisuju Anders i John Morris. Oni su ujedno i producenti za kuću Two Grown Men zajedno s Davidom Koplanandom i Georgeom Deweyjem za Maximum Effort Productions te Ferrellom i Jessicom Elbaum za Gloria Sanchez Productions.

Svake Badnje večeri, duh sadašnjeg Božića odabire jednu mračnu dušu koju će posjetiti tri duha. Ali ovih blagdana odabrao je pogrešnog Scroogea. Clint Briggs ‘okreće ploču’ svom posjetitelju dok on ne počne preispitivati ​​vlastitu prošlost, sadašnjost i budućnost. Po prvi puta Božićna priča ispričana je iz perspektive duhova u ovom urnebesnom mjuziklu s twistom na klasičnu Dickensonovu priču.

Glavne uloge tumače Ryan Reynolds kao svojevrsni Scrooge, Will Ferrell kao duh sadašnjeg Božića, te Joe Tippett, Octavia Spencer, Aimee Carrero, Marlow Barkley, Jen Tullock, Sunita Mani i P.J. Byrne.

Film Spirited u kina stiže već 11. studenog, a na Apple TV plus stiže 18. studenog.

Spirited

Check Also

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 4. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics