Spin-off Amazonove serije The Boys je dobio zeleno svjetlo!

Već i ptičice na grani znaju da je Amazonova netipična i brutalna superherojska serija The Boys pun pogodak te da više nego pristojno održava svoju visoku kvalitetu. Doduše ako nemate dobar želudac onda vam vjerojatno serija nije legla, ali to ne umanjuje njezinu neupitnu kvalitetu. Mi jedva čekamo treću sezonu ali na žalost kako stvari stoje morat ćemo se strpiti barem do proljeća ili ljeta 2022. godine, jer je snimanje tek završeno 17. rujna. Ako spadate u one kojima ne samo da je serija dobro legla nego vam je kao i većini kako fanova i kritičara odlično i dobrodošlo osvježenje na malim ekranima onda vas možemo obradovati s viješću da je ranije najavljeni spin-off dobio zeleno svjetlo/narudžbu od Amazona. Projekt je i dalje nenaslovljen, a opisuje se kao “djelomično studentska serija, djelomično Igre gladi”, i sve to začinjeno s dozom prepoznatljivog The Boys stila, koji uključuje pretjerano nasilje, seksualne tabue i brutalnu satiru.

Radnja spin-offa se odvija na fakultetu za mlade superjunake u nastanku, koji vodi Vought International. Studenti tamo uče kako koristiti svoje moći, natjecati se za najbolje “gaže”, a usput će biti involvirani u mnogobrojne drame među sobom. Riječ je o igranoj seriji s R rejtingom, koja će istraživati živote hormonalnih, natjecateljski raspoloženih “supeova” dok testiraju svoje fizičke, seksualne i moralne granice.

Na čelu projekta više nije ranije najavljeni Craig Rosenberg, koji je isti napustio radi kreativnih nesuglasica. Njegovo mjesto kao showrunneri su popunili Michele Fazekas i Tara Butters (Agent Carter). Fazekas i Butters će također biti i izvršni producenti zajedno s Ericom Kripkeom, Sethom Rogenom, Evanom Goldbergom, Jamesom Weaverom i Nealom H. Moritzom. Seriju produciraju Amazon Studios i Sony Pictures Television.

Glavnu glumačku postavu za sada čine Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Shane Paul McGhie, Aimee Carrero, Reina Hardesty i Maddie Phillips.

Još nije poznato kada bi spin-off mogli očekivati na Amazonu.

Check Also

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics