Spider-Man 3: konačno je potvrđen službeni naslov!

Nakon što su nas Marvel i ekipa malo izazivali s lažnim naslovima za Spider-Man 3 konačno je otkriven i službeni naslov filma – Spider-Man: No Way Home. Otkrivanje je popratio i video koji prikazuje Hollanda kako čavrlja sa Zendayom i Jacobom Batalonom upravo o tim famoznim lažnim naslovima. Video najavu možete pogledati u nastavku. No kad smo već kod lažnih naslova (Spider-Man: Phone Home, Spider-Man: Home-Wrecker i Spider-Man: Home Slice) uz njih je ipak izašlo i nešto što doista i pripada trećem nastavku Spider-Mana, a to su tri fotografije pa bacite pogled i na njih.

Jon Watts, redatelj koji stoji iza filmova Homecoming i prošlogodišnjeg Spider-Man: Far From Home, preuzeo je i redateljsku palicu za treći dio koji se u kinima očekuje 17. prosinca. Scenaristi su Chris McKenna i Erik Sommers, a producenti Kevin Feige i Amy Pascal.

Tom Holland se naravno vraća kao Peter Parker aka Spider-Man, uz bok Benedicta Cumberbatcha kao Doctor Strangea, te glavnog zlikovca Electra kojeg će opet tumačiti Jamie Foxx. No s obzirom na završetak prošlog filma ne bi nas iznenadilo da se Elektru pridruži značajnija količina zlikovaca koji su spremi na okršaj sa Spider-Manom. Također ćemo ponovo gledati i Zendayu (Euphoria, Dune) kao MJ, Jacoba Batalona kao Neda Leedsa, Marisu Tomei kao May Parker i Tonyja Revolorija kao Flasha Thompsona. Alfred Molina se isto očekuje kao već poznati Doctor Octopus.

Nakon što je glumačkoj postavi pridodan Jamie Foxx kao Electro šuškalo se o brojnim drugim imenima, odnosno da ćemo ponovo u Spider-Verseu vidjeti i Tobeyja Maguirea i Andrewa Garfielda. Nedavno se čak spominjalo i Charlieja Coxa u ulozi Daredevila. No, za sada ništa od toga nije potvrđeno, te se detalji priče i dalje drže pod velom tajne.

Spider-Man: No Way Home se trenutno snima u Atlanti.

Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics