Spider-Man 3: Jamie Foxx se vraća kao Electro

Jamie Foxx koji je glumio negativca Electra u filmu The Amazing Spider-Man 2 s Andrewom Garfieldom, u završnim je pregovorima da reprizira ulogu za najnoviji dio Spider-Mana, u kojem će titularnu ulogu tumačiti Tom Holland.

Jon Watts, redatelj koji stoji iza filova Homecoming i prošlogodišnjeg Spider-Man: Far From Home, preuzeo je i redateljsku palicu za treći dio, kojeg Sony za sada još uvijek planira za 17. prosinca 2021. godine, iako se očekuje izmjena datuma radi poteškoća i promjena koje je uzrokovao koronavirus.

Očekuje se i povratak većine ostalih glumaca iz prethodnih filmova kad se ove jeseni u Atlanti ponovo zavrte kamere, što uključuje Zendayu, Marisu Tomei, Jacoba Batalona i Tonyja Revolorija. Producenti filma su Kevin Feige i Amy Pascal.

Detalji priče su i dalje pod velom tajne, ali povratak Foxxa je zapravo vrlo interesantan jer pokazuje daljnje spajanje prethodnih Spider-Man filmova s trenutnim serijalom kojeg predvodi Holland. Tu je ideju zapravo započeo Far From Home vrativši J.K. Simmonsa kao J. Jonaha Jamesona, lika kojeg je glumio u trilogiji Spider-Mana s Tobeyjem Maguireom.

Kad je Jamie Foxx svojedobno najavljen kao Electro za The Amazing Spider-Man 2, fanovi su imali puno razloga za uzbuđenje. Lik nikada prije nije bio u igranoj ekranizaciji, dizajn odijela je izgledao je cool, a ulogu je preuzeo Foxx koji je tada imao izvrsnu izvedbu u Django Unchained. No kada je film stigao u kina pokazalo se da smo dobili slabašnog i neuvjerljivog negativaca s lošom motivacijom. I općenito film The Amazing Spider-Man 2 nije uspio impresionirati kritičare te je podbacio na kino blagajnama s globalom zaradom od 708,9 milijuna dolara.

Marvelovi su filmovi posljednjih godina postali bolji u oslikavanju zlikovaca s kompleksnijim i uvjerljivijim motivacijama. Ako se dohvate Electra, možda će uspjeti stvoriti barem zadovoljavajućeg negativca. Bilo kako bilo, ostaje činjenica da je vrlo iznenađujuće što se razmatra i Electro, kao i sam Foxx za svojevrsno iskupljenje, u novom superherojskom pokušaju.

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics