Spice Frontier: fantastični kratki SF film

Spice Frontier je nagrađivani kratki animirani film koji funkcionira kao “proof-of-concept” pilot za potencijalnu animiranu seriju. Prošlo je više od stoljeća od uništenja Zemlje. Bez svog matičnog planeta ljudi danas žive među 38 poznatih vanzemaljskih vrsta. Kent Williams želi postati kuhar, i objaviti kuharicu sa zemaljskim jelima. Željan otkriti kulinarske tajne svojih predaka, Kent i njegova kiborog pratiteljica C-LA putuju kosmosom u potrazi za rijetkim začinima sa Zemlje.

Spice Frontier rekreira veselu avanturističku atmosferu omiljenih svemirskih serija poput Fireflyja i obećava fleksibilan format. Ovdje u suštini nema ništa super novo, ali arhetipovi su vješto realizirani – Kentucky Williams (Brett Waldon) izvrsno spaja sarkazam i entuzijazam. Obično se uvali preko glave u bitci, ali se isto tako na njega može računati kad stvari postanu “guste”. C-LA (Laurie Catherine Winkel) je njegova moćna kiborg pratiteljica, koja donosi kompetentnost i nepokolebljivu predanost Kentuckyjevom pothvatu da rekreira davno nestalu zemaljsku kuhinju.

Film je napisao i režirao Jalil Sadool, a ko-redatelj je Adam Meyer. Jalil Sadool je također suosnivač i direktor Steamroller Studiosa, animacijske kuće koja stoji iza projekta.

Spice Frontier

Check Also

Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, …

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

Web Statistics