Space Force: prvi pogled na 2. sezonu Netflixove serije

Netflix je objavio prvi poster i par fotografija iz druge sezone serije Space Force za koju je sada poznat i datum premijere. Druga sezona se sastoji od samo sedam epizoda, a kako one na streaming plaformu stižu već 18. veljače trailer očekujemo vrlo skoro. Također druga sezona je doživjela i neke druge promjene. Kako je ranije najavljeno Norm Hiscock (Parks & Recreation, Brooklyn Nine-Nine) se pridružio Gregu Danielsu kao showrunner, a scenaristima se priključio Jimmy O. Yang. Izvršni producenti su Daniels, Hiscock, Steve Carell, Howard Klein, Brent Forrester i Ken Kwapis. Jedan od redatelja je Paul King (Paddington) koji je režirao dvije epizode.

Prva sezona serije je na Netflix stigla u svibnju 2020. godine s ukupno deset epizoda. Radnja je u fokusu imala generala Nairda, odlikovanog pilota, kojem je dodijeljeno da vodi novoformirani, šesti ogranak Oružanih snaga SAD-a, Space Force. Iako skeptičan oko tog posla, Naird ipak seli sa svojom obitelji u izoliranu bazu u Colorado gdje on i šaroliki tim znanstvenika dobivaju zadatak od Bijele kuće da postignu potpunu dominaciju u svemiru. U novoj sezoni nastavljaju se nastojanja ekipe da dokažu Bijeloj kući da su sposobni za ovaj posao dok se bore s raznim privatnim izazovima i problemima.

Glavne uluge tumače Steve Carell (The Office), John Malkovich (The New Pope), Lisa Kudrow (Friends), Ben Schwartz (Parks and Recreation), Diana Silvers (Glass), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Tawny Newsome (Sherman’s Showcase), Alex Sparrow (unREAL), Don Lake (NCIS), Noah Emmerich (The Americans), Fred Willard (Modern Family) i Jessica St. Clair (Playing House).

Space Force

Space Force

Space Force

Space Force

Space Force

Check Also

The Ark: prvi pogled na SYFY-evu nadolazeću seriju!

Ako se želite investirati u novu SYFY-evu seriju tada skrećemo pozornost ne netom objavljeni kratki …

Prvi pogled na SF triler Mickey 17 s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi!

Warner Bros. je s iznimno kratkim teaserom otkrio kada u kina stiže SF triler Mickey …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics