Space Force: novi još zabavniji trailer za Netflixovu humorističnu seriju!

Netflixova humoristična serija Space Force je najavljena još u siječnju prošle godine. Tada smo saznali da će glavnu ulogu tumačiti ni manje ni više nego Steve Carell, te da će zajedno s Gregom Danielsom biti i tvorac nove serije. Greg Daniels je najavljen i kao showrunner te izvršni producent serije, a Howard Klein (The Office, The Mindy Project, Parks and Recreation) kao izvršni producent. Sada nas je Netflix obradovao s punim trailerom za seriju koji nam točno daje do znanja što možemo očekivati, puno dobrog i simpatičnog humora.

Odlikovani pilot sa snovima o vođenju Zračnih snaga, general s četiri zvjezdice Mark R. Naird (Steve Carell) je postavljen da vodi novoformiranu šestu grane američkih oružanih snaga – “svemirske snage” (Space Force). Skeptičan, ali predan, Mark seli svoju obitelj i odlazi u zabačenu bazu u Koloradu, gdje je zajedno sa šarolikim timom znanstvenika i “Spacemenima” zadužen od strane Bijele kuće da u žurbi dovede Američke čizmu na Mjesec (opet) i postignu ukupni rezultat svemirske dominacije.

Glavne uloge tumače već spomenuti Steve Carell (The Office) kao general Mark R. Naird, John Malkovich (Bird Box) kao dr. Adrian Mallory odnosno glavni znanstveni savjetnik, Diana Silvers (Booksmart, Ma) kao Erin Naird, Ben Schwartz (Parks and Recreation) kao F. Tony Scarapiducci, Jimmy O. Yang (Crazy Rich Asians) kao dr. Chan Kaifang, Tawny Newsome kao Angela Ali, Alex Sparrow kao Bobby Telatovich. Također jednu od uloga tumači i Lisa Kudrow (Friends) kao Maggie, žena genarala Nairda.

Space Force s prvih deset epizoda na Netflix stiže 29. svibnja.

Space Force

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics