Space Force je konačno dobio prvi trailer!

Netflixova humoristična serija Space Force je najavljena još u siječnju prošle godine. Tada smo saznali da će glavnu ulogu tumačiti ni manje ni više nego Steve Carell, te da će zajedno s Gregom Danielsom biti i tvorac nove serije. Greg Daniels je najavljen i kao showrunner te izvršni producent serije, a Howard Klein (The Office, The Mindy Project, Parks and Recreation) kao izvršni producent. Sada je konačno stigao i prvi konkretniji pogled na seriju kroz teaser trailer.

18. lipnja 2018. godine vlada je najavila osnivanje šeste grane američkih oružanih snaga – “svemirske snage” (Space Force). Cilj nove grane je braniti satelite od napada i obavljanje zadataka povezanih sa svemirom. Ili tako nešto slično. Ovo je priča o ljudima koji to trebaju postići.

Prvi trailer otkriva mali pogled u muke koje očekuju generala Marka R. Nairda dok se prilagođava svojoj novoj nezahvalnoj i nemogućoj funkciji/misiji. A prilagođavanje mu čini se ide lakše uz pjevanje pjesme Kokomo od Beach Boysa 😉

Glavne uloge tumače već spomenuti Steve Carell (The Office) kao general Mark R. Naird, John Malkovich (Bird Box) kao dr. Adrian Mallory odnosno glavni znanstveni savjetnik, Diana Silvers (Booksmart, Ma) kao Erin Naird, Ben Schwartz (Parks and Recreation) kao F. Tony Scarapiducci, Jimmy O. Yang (Crazy Rich Asians) kao dr. Chan Kaifang, Tawny Newsome kao Angela Ali, Alex Sparrow kao Bobby Telatovich. Također jednu od uloga tumači i Lisa Kudrow (Friends) kao Maggie, žena genarala Nairda.

Space Force s prvih deset epizoda na Netflix stiže 29. svibnja.

Space Force

Space Force

Check Also

The Lord of The Rings: The Rings of Power, prvi teaser za 2. sezonu serije

Prime Video objavio je prvi teaser i poster za drugu sezonu serije The Lord of …

Novi trailer za SF seriju Orphan Black: Echoes

S obzirom da je skoro vrijeme za službenu dobrodošlicu Krysten Ritter u Klub klonova, nema …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics