Soul: što se dešava kada umremo?

Pixar je objavio novi trailer i poster za njihov nadolazeći animirani film Soul, kojeg je napisao i režirao Pete Docter (Monsters Inc., Up, Inside Out). Njegov najnoviji uradak se bavi nekim doista velikim pitanjima, poput života i smrt, postojanju duše, te općenito pomiče granice vlastitih uvjerenja. “To je istraživanje o tome gdje bi vam fokus trebao biti. Koje su to stvari koje su na kraju dana zaista bitne kada ćete se osvrnuti na svoj život?” – svojedobno je izjavio redatelj za EW.

Joe Gardener (Jamie Foxx) je učitelj i voditelj školskog glazbenog sastava koji je oduvijek potajno sanjao da će postati profesionalni jazz svirač. Međutim, kada mu se napokon za to pruži prilika, dogodi mu se nešto nevjerojatno: njegova duša se nekako nađe na mjestu koje se zove “You Seminar”, centar gdje duše sazrijevaju prije nego se dodijele ljudima. Odlučan da se vrati svom životu na Zemlji Joe se udružuje s pobunjeničkim entitetom 22 (Tina Fey), koji godinama odbija nastaniti fizičko tijelo, ali iako ne voli Zemlju odlučuje pomoći Joeu da se tamo vrati. Dok Joe očajnički pokušava otkriti 22 što je tako divno kod života, čini se da će i sam otkriti odgovore na neka od najvažnijih životnih pitanja…

Ostalim glavnim likovima su glasove posudili Daveed Diggs, Ahmir Questlove, Angela Bassett i Phylicia Rashad. Za originalni glazbenu temu su zaduženi Trent Reznor i Atticus Ross, dok jazz muziku potpisuje Jon Batiste.

Soul u kina stiže 19. lipnja.

Soul

Soul

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 04. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Indie igra Dredge dobiva igranu filmsku adaptaciju!

Black Salt Games i Story Kitchen udružuju snage kako bi napravili igranu adaptaciju vrlo hvaljene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics