Sony je odgodio filmove Morbius, Ghostbusters: Afterlife i Uncharted

Sony Pictures je odlučio preduhitriti potencijalne probleme s trenutnom pandemijom pa se požurio odgoditi neke svoje naslove. Nije kao da taj potez nismo očekivali, s obzirom da je stanje još uvijek izrazito nepovoljno pa se stoga niti ne zna kada će kina ponovo otvoriti svoja vrata, kao ni da li će uopće svi kinoprikazivači preživjeti ovu krizu. Također za očekivati je da kada kina ponovo postanu dostupna da ljudima neće biti prioritet, jer mnogima je već sada ugrožena egzistencija. Nemojmo se zavaravati da će se stvari samo preko noći posložiti nazad, to će potrajati, pa je logično da studiji traže što bolje datume za svoje filmove. Kina se recimo požurila otvoriti svoje kino dvorane, samo da bi ih opet morala ponovo zatvoriti. Službeni razlog nije naveden, ali vijest je stigla nakon što su stručnjaci počeli brinuti o drugom valu pandemije.

Spider-Manov spin-off film Morbius je trebao izaći 31. srpnja, a sada je pomaknut na 19. ožujak 2021. godine. Ghostbusters: Afterlife je pomaknut s 10. srpnja na 05. ožujak 2021. godine. A upravo taj datum je incijalno bio rezerviran za adaptaciju video igre Uncharted, koja je sada pomaknuta skroz na 08. listopada 2021. godine. No radi toga je do daljnjega pomaknut i još uvijek nenaslovljeni Sonyjev i Marvelov projekt koji je trebao izaći 08. listopada 2021. godine.

Za sada i dalje stoje datumi za Venom 2 koji bi u kina trebao stići 02. listopada ove godine, kao i Monster Hunter za koji je Martin Moszkowicz (šef Constantin Filma) potvrdio da premijerno stiže 4. rujna. No i to treba uzeti sa zrnom soli, jer iako su za sada u planu ti datumi, još se svašta stigne promijeniti.

Sony je tako odlučio pomaknuti gotovo sve svoje velike naslove (što je zapravo i najveća promjena koju je neki studio do sada napravio radi ove pandemije) i prigrabiti čim prije što bolje datume za iduću godinu, dok ostali studiji igraju pomalo opasnu igru nastojeći “pregrmjeti oluju”. No čini se da je ovo tek početak, klupko se tek odmotava, a kako novosti budu stizale tako ćemo ih i prenositi.

Check Also

Amazon je naručio spin-off serije The Boys

Vaughtov kinematografski svemir se širi! Ako vam je kao i nama Amazonova serija The Boys …

Samuel L. Jackson predvodit će novu Marvelovu seriju kao Nick Fury za Disney+

Nick Fury se vraća na velika vrata u Marvelov kinematografski svemir (MCU), nakon što smo …

Web Statistics