Solar Opposites: nova serija od tvorca Ricka i Mortyja izgleda još luđe

Ako ste fanovi serije Rick i Morty šanse su velike da će vam se dopasti nova humoristična animirana serija Solar Opposites, za koju je jučer izašao prvi teaser trailer. Tvorci serije su Justin Roiland (Rick & Morty) i Mike McMahan. Hulu je još u ljeto 2018. godine naručio čak dvije sezone od ukupno 16 epizoda serije. Roiland je na projektu radio par godina, i originalno ga je razvijao za Fox, no onda se pojavio Hulu i preuzeo prava. Roiland i Mike McMahan su ujedno izvršni producenti i scenaristi, s tim da Roiland predvodi i glasovnu postavu.

Radnja se odvija oko četiri vanzemaljca koji su pobjegli sa svog svijeta pred unišenjem i igrom slučaja se srušili na Zemlju, ni manje ni više nego u američko predgrađe. Podijeljeni su oko svojih osjećaja prema Zemlji, da li je fantastična ili grozna. Korvo (Roiland) i Yumyulack (Sean Giambrone) vide samo zagađenje, konzumerizam i ljudsku slabost, dok Terry (Thomas Middleditch) i Jesse (Mary Mack) vole ljude, njihovu televiziju, fast food i zabavne stvari. Njihova misija je zaštititi Pupu, živuće superračunalo koje će se jednog dana razviti u svoj pravi oblik, pojesti ih i promijeniti Zemlju.

U gostujućim ulogama prepoznat ćemo brojne poznate glasove poput Alana Tudyka, Alfreda Molinu, Amandu Leighton, Andrewa Matarazzoa, Christinu Hendricks, Liama Cunninghama, Rainna Wilsona i Tiffany Haddish.

Solar Opposites na Hulu stiže 08. svibnja.

Solar Opposites

Check Also

Prvi, eksplozivni teaser za Snyderov film Army of the Dead!

Netflix je konačno objavio prvi službeni teaser trailer za Army of the Dead, najnoviji film …

Spider-Man 3: konačno je potvrđen službeni naslov!

Nakon što su nas Marvel i ekipa malo izazivali s lažnim naslovima za Spider-Man 3 …

Web Statistics