Solar Opposites: nova serija od tvorca Ricka i Mortyja izgleda još luđe

Ako ste fanovi serije Rick i Morty šanse su velike da će vam se dopasti nova humoristična animirana serija Solar Opposites, za koju je jučer izašao prvi teaser trailer. Tvorci serije su Justin Roiland (Rick & Morty) i Mike McMahan. Hulu je još u ljeto 2018. godine naručio čak dvije sezone od ukupno 16 epizoda serije. Roiland je na projektu radio par godina, i originalno ga je razvijao za Fox, no onda se pojavio Hulu i preuzeo prava. Roiland i Mike McMahan su ujedno izvršni producenti i scenaristi, s tim da Roiland predvodi i glasovnu postavu.

Radnja se odvija oko četiri vanzemaljca koji su pobjegli sa svog svijeta pred unišenjem i igrom slučaja se srušili na Zemlju, ni manje ni više nego u američko predgrađe. Podijeljeni su oko svojih osjećaja prema Zemlji, da li je fantastična ili grozna. Korvo (Roiland) i Yumyulack (Sean Giambrone) vide samo zagađenje, konzumerizam i ljudsku slabost, dok Terry (Thomas Middleditch) i Jesse (Mary Mack) vole ljude, njihovu televiziju, fast food i zabavne stvari. Njihova misija je zaštititi Pupu, živuće superračunalo koje će se jednog dana razviti u svoj pravi oblik, pojesti ih i promijeniti Zemlju.

U gostujućim ulogama prepoznat ćemo brojne poznate glasove poput Alana Tudyka, Alfreda Molinu, Amandu Leighton, Andrewa Matarazzoa, Christinu Hendricks, Liama Cunninghama, Rainna Wilsona i Tiffany Haddish.

Solar Opposites na Hulu stiže 08. svibnja.

Solar Opposites

Check Also

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics