Snyderov Justice League stiže 18. ožujka!

Dugoočekivani Snyderov Justice League (Liga pravde Zacka Snydera) director’s cut je konačno dobio datum izlaska, i za one koji ga s nestrpljenjem očekuju dobra vijest je da neće još dugo čekati, s obzirom da isti stiže već 18. ožujka ekskluzivno na HBO Max. Justice League director’s cut na HBO Max stiže isključivo kao četverosatni film, iako je incijalno bilo zamišljeno da bude podijeljen u četiri dijela od jednog sata, poput serije. Sada pak Snyderovi komentari jasno daju do znanja da je to samo jedan dugački film, umjesto četverodijelne serije. Također u neformalnom razgovoru kroz pitanja i odgovore redatelj je nedavno otkrio i da neće biti after-credits scena, odnosno scena nakon odjavne špice. Otkrivanje datuma izlaska filma je prigodno popraćeno s tri nova postera koje možete pogledati ispod teksta.

Premijera filma bit će podržana kroz sve WarnerMedia i DC platforme, uključujući izlazak soundtracka za izdavačku kuću WaterTower Music. Istovremeno s premijerom na HBO Max platformi u SAD-u, film će ekskluzivno biti dostupan putem europskih HBO streaming usluga u Nordijskim zemljama, Centralnoj Europi, uključujući Hrvatsku, Španjolskoj i Portugalu te putem HBO GO usluge u Aziji. U Latinskoj Americi film će imati ekskluzivnu premijeru na HBO Maxu, nakon što usluga postane dostupna u toj regiji kasnije tijekom ove godine.

Odlučan u namjeri kako bi se uvjerio da Supermanova (Henry Cavill) ultimativna žrtva nije bila uzaludna, Bruce Wayne (Ben Affleck) se udružuje s Dianom Prince (Gal Gadot) kako bi okupili tim metaljudi koji će zaštititi planet od nadolazeće prijetnje katastrofalnih razmjera. Ispostavlja se da je taj zadatak teži no što je Bruce pretpostavljao, s obzirom da se svi članovi tima moraju suočiti s demonima svoje prošlosti da bi nadišli ono što ih koči, kako bi se konačno ujedinili u ovu iznimnu ligu heroja. Nakon što se Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) i The Flash (Ezra Miller) udruže, možda je već prekasno za spas planete od Steppenwolfa, DeSaada i Darkseida te njihovih zastrašujućih namjera.

Justice League

Justice League

Justice League

Check Also

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ove humoristične SF serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities: trailer za Netflixovu antologijsku seriju!

Netflix je otkrio puni trailer i poster za antologijsku horor seriju Guillermo del Toro’s Cabinet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics