Snyderov Justice League je dobio punokrvni trailer!

Čekanju je došao kraj. HBO Max je konačno objavio punokrvni trailer za Snyderov Justice League director’s cut (Liga pravde Zacka Snydera), koji 18. ožujka stiže kao četverosatni film. Očekivano u traileru ima dosta prepoznatljivih kadrova koje smo već imali prilike vidjeti u filmu iz 2017. godine, ali naravno ima i priličan broj novih kadrova koji se ovako na prvu čine da bi mogli dati nešto energičnije filmsko iskustvo. Koliko će to točno pomoći filmu u odnosu na onaj kojeg smo već pogledali to će biti jasno tek kada odgledamo tih famoznih četiri sata. Kao što vjerojatno možete i pretpostaviti trailer je ekstremno ozbiljan i dramatičan. Među tim nekim uzbudljivim trenucima u traileru su novi kadrovi Fishera kao Cyborga, pogled na Millerovog Barryja Allena kako spašava Iris West (Kiersey Clemons) i pogled na Supermana u svom crnom odijelu. No možda najuzbudljiviji trenutak je izazivanje s Jokerom, koji se Batmanu pojavljuje u njegovoj postapokaliptičnoj viziji.

Mi nismo nešto previše uzbuđeni i očekivanja nam nisu velika, ali dat ćemo tkz. remakeu šansu.

Premijera filma bit će podržana kroz sve WarnerMedia i DC platforme, uključujući izlazak soundtracka za izdavačku kuću WaterTower Music. Istovremeno s premijerom na HBO Max platformi u SAD-u, film će ekskluzivno biti dostupan putem europskih HBO streaming usluga u Nordijskim zemljama, Centralnoj Europi, uključujući Hrvatsku, Španjolskoj i Portugalu te putem HBO GO usluge u Aziji. U Latinskoj Americi film će imati ekskluzivnu premijeru na HBO Maxu, nakon što usluga postane dostupna u toj regiji kasnije tijekom ove godine.

Odlučan u namjeri kako bi se uvjerio da Supermanova (Henry Cavill) ultimativna žrtva nije bila uzaludna, Bruce Wayne (Ben Affleck) se udružuje s Dianom Prince (Gal Gadot) kako bi okupili tim metaljudi koji će zaštititi planet od nadolazeće prijetnje katastrofalnih razmjera. Ispostavlja se da je taj zadatak teži no što je Bruce pretpostavljao, s obzirom da se svi članovi tima moraju suočiti s demonima svoje prošlosti da bi nadišli ono što ih koči, kako bi se konačno ujedinili u ovu iznimnu ligu heroja. Nakon što se Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) i The Flash (Ezra Miller) udruže, možda je već prekasno za spas planete od Steppenwolfa, DeSaada i Darkseida te njihovih zastrašujućih namjera.

“They said the age of heroes would never come again.”

Zack Snyder's Justice League

Zack Snyder's Justice League

Zack Snyder's Justice League

Zack Snyder's Justice League

Zack Snyder's Justice League

Check Also

The Sandman: 2. sezona serije dobila je tri nova kultna lika!

Vjerojatno ste primjetili da u prvoj sezoni Netflixove serije The Sandman nisu bili uključeni svi …

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics